Поради першокурсникам: як позитивно себе проявити

Kiev Institute of Business and TechnologyНовиниПоради першокурсникам: як позитивно себе проявити

kak pokazat s horoshey storoniКожен новоспечений студент хоче стати добрим професіоналом і в майбутньому зробити успішну кар’єру. Серйозна та цілеспрямована людина чудово розуміє, що будь-який будинок будується із фундаменту, а кар’єра починається з моменту вибору місця навчання. Вступаючи до навчального закладу, першокурсник ставить завдання використовувати всі можливості та набути навичок, необхідних для подальшої роботи. Що потрібно студенту на першому курсі для розкриття свого потенціалу?

Освіта «не для форми»: здобуваємо знання та вміння.

Навчання – це не тільки відвідування пар, а й набуття знань, які згодом можна буде застосувати. Шлях від студента до фахівця не є легким, і з нього легко збитися на криву доріжку. Починаючи із першого дня навчання, варто визначитися, що потрібно для навчання в Інституті, і що можна зробити для набуття практичних знань.

Активність на парах. Безглуздо витрачати дорогоцінний час і «просиджувати штани»  на задніх партах, коли є шанс отримати повноцінну прикладну освіту. Будьте активними на парах – уважно слухайте лектора, задавайте питання, виконуйте всі індивідуальні завдання, а головне – не вчіть предмет бездумно, а прагніть розібратися самостійно.

Нестандартне мислення. Будь-яке завдання можна вирішити різними способами. Будьте тим сто першим, хто відкине сто стандартних рішень, і запропонує свій унікальний варіант! Викладацький склад КІБіТ дотримується принципу «Longlife learning» (навчання протягом усього життя) і всіляко вітає самостійну роботу студентів. Викладач завжди вислухає аргументи студента (навіть якщо це буде йти в розріз із загальноприйнятими алгоритмами), і знайде разом із ним вірне рішення проблемного кейса.

Уміння вести дискусію. Мало володіти знаннями, потрібно вміти їх систематизувати, а також грамотно аргументувати свою позицію в тому чи іншому питанні. У компетенції викладача давати студентам кваліфіковані поради, але навіть їхніх знань не вистачить, що б навчити дискутувати. Уміння правильно викладати та відстоювати свою точку зору – важлива професійна якість, яка стане в нагоді не тільки в процесі навчання, а й подальшій роботі.

Київський інститут бізнесу та технологій готує фахівців в прикладній сфері (менеджерів, фінансистів, психологів, бухгалтерів і т.д.) для подальшої роботи у вітчизняному та зарубіжному бізнес секторі. Головне завдання кожного студента в КІБіТ – отримати максимум знань і придбати високий рівень кваліфікації.

Зростання компетенцій: напрацьовуємо ефективне резюме.

Вища освіта ще не гарантує вдалого працевлаштування. Ринок праці переповненийhoroshiystudent1 фахівцями із стандартним набором компетенцій. Що б зайняти солідну посаду, потрібно бути на голову вище інших претендентів і вміти те, чого не вміють інші.

Професійні навички. Пріоритетне завдання для випускника – знайти роботу після навчання. У навчальній програмі Інституту відводиться велика кількість годин на формування таких навичок, як: підготовка презентацій, робота з системами управління інтернет проектів (Bitrix, Trimetrix, Wrike і т.д.), складання бізнес планів, вміння взаємодіяти в команді та інших необхідних для роботи компетенцій. Не ухилятися від навчання і виконувати всі індивідуальні завдання викладача – ось що потрібно студенту на першому курсі, а також під час подальшого навчання.

Іноземна мова. В епоху глобалізації потрібно відповідати міжнародним стандартам, тому для роботи в бізнесі просто необхідне знання спеціальних термінів англійською мовою. Постарайтеся під час навчання у вищому навчальному закладі вивчити не тільки розмовну англійську, а й технічну, адже в Інституті існує масштабна міжнародна програма – конференції, лекції зарубіжних фахівців, візити іноземних делегацій і т.д. Крім спілкування студентів із коучами, бізнес тренерами та іноземними гостями, в навчальному процесі КІБіТ передбачені міжнародні стажування для випускників та інших студентів.

Заняття поза аудиторіями. Як би був грамотно побудований навчальний курс, студент не стане добрим професіоналом, якщо не виходив із аудиторії. Пам’ятайте, що повне враження про придбану кваліфікацію випускника складається на основі характеристики студента з практики. Київський інститут бізнесу та технологій укладає договори щодо проходження практики з провідними українськими організаціями, також в Інституті є широко поширеним відвідування підприємств (спілкування з ТОП менеджерами компаній), профільні майстер-класи та бізнес тренінги. Студентам залишається тільки користуватися наданими можливостями і покращувати свої перспективи.

Інноваційна освіта – головна перевага КІБіТ. Випускники Інституту виходять на ринок працевлаштування з резюме із значним переліком компетенцій. Також в стінах навчального закладу проходять майстер-класи, де вчать складати грамотне конкурентоспроможне резюме.

Формування позитивного іміджу студента: завойовуємо репутацію.

horoshiy student3Ще знаменитий класик А.П. Чехов сказав: «У людині все має бути прекрасним: і обличчя, і одяг, і думки». Перефразовуючи думки класика, відзначимо – що б чогось досягти, людина повинна бути кращою у всьому.

Презентабельний зовнішній вигляд. Хочемо ми цього, чи ні, більшість людей мають стереотипне мислення, тому прислів’я: «Зустрічають за одягом, проводжають за розумом» не втрачає своєї актуальності. Ніколи не забувайте про свій зовнішній вигляд – правильно підібраний костюм і аксесуари здатні справити на вашого співрозмовника незабутнє враження, і сформувати про себе думку, як про солідну та серйозну людину.

Комунікабельність. Вам нудно і нецікаво жити? Не знаєте, як стати активним студентом, та вибратися із болота посередності? Відповідь проста – спілкуватися! Не варто відштовхувати людей, вмійте уважно вислухати співрозмовника, а коли прийде ваша черга говорити – не перевантажуйте подробицями щодо вашого особистого життя, адже тема для розмови повинна бути цікавою для обох. Іншими словами: «Будьте простіше, і до вас потягнуться люди!»

Повага в колективі. Якщо ви плануєте в майбутньому стати керівником, то варто навчитися викликати повагу у оточуючих. А для цього ви повинні залишатися вірними своїм принципам, але при цьому вміти піти на компроміс. І головне, своїм особистим прикладом показувати, як треба робити правильно. Тобто замість нескінченних роздумів на тему: «Як стати кращим у своїй групі», просто будьте послідовним та здійснюйте гарні вчинки.

В процесі кар’єрного зросту репутація співробітника є не менш важливою, ніж його професійні знання. Намагайтеся стежити за своїм іміджем, і дуже скоро ваша репутація принесе вам великі дивіденди.

Соціалізація особистості: створюємо себе самі!

Під час навчання у вищому навчальному закладі ви не просто отримуєте знання, а horoshiystudent4здобуваєте певний досвід, розширюєте кругозір, вчитеся діяти самостійно.

Робота у студраді. Чи відомо вам, що в КІБіТ існує власний орган студентського самоврядування – Студентська рада? Ініціативні хлопці та дівчата займаються організацією свят та екскурсій, домовляються про зустрічі з професіоналами із сфери бізнесу, культури і спорту, проводять різні конкурси, а також налагоджують роботу з людьми. В окремих випадках закони для студентів можуть видаватися самими студентами. Існує безліч скептиків, які думають, що незадоволена міміка і питання: «А навіщо мені це треба?» піднімуть їх на недосяжну висоту. На подібні висловлювання ми відповімо наступне – беручи участь в суспільному житті КІБіТ, ви працюєте з людьми, розвиваєте організаторські здібності, вчитеся шукати креативні рішення, формуєте активну громадську позицію.

Реалізація проектів. Самостійна робота студентів – наріжний камінь сучасної освіти. Викладач із учителя та наставника давним-давно перетворився в консультанта та коуча, і його завдання – навчити студентів реалізовувати власні проекти та сформувати у студента відповідні компетенції. Випускники Інституту, що б знайти роботу після навчання, повинні вміти складати бізнес план, робити рекламу, формувати бюджет, розподіляти службові обов’язки, супроводжувати проект на всіх етапах реалізації, готувати підсумковий звіт і т.д. Особливу увагу впровадженню проектних методик приділяється в рамках освітніх програм «Підприємництво», «Корпоративні фінанси» та «Психологія бізнесу». Радимо ставитися серйозно до завдань викладача, адже навіть організація пікніка або колективний похід в кіно – це міні-проект, де ви навчаєтесь основам бізнесу.

Творча діяльність. Часто повторювані поради для студентів – вчитися проявляти себе в будь-якій сфері. Київський інститут бізнесу та технологій дбає про всебічний розвиток своїх підопічних шляхом організації творчих майстер-класів та створення музичного ансамблю. Також в КІБіТ вас можуть навчити сервірувати стіл за всіма правилами бізнес протоколу, або модно та стильно облаштувати свій офіс, що може стати не останнім аргументом при укладанні відповідальної угоди.

Студентство – золотий період, коли у вас світлий розум та багато енергії. Не стійте на місці, а завжди шукаєте щось нове та розвивайтеся! Вчіться, працюйте, спілкуйтеся, творіть, будьте всюди! І тоді на виході ви сміливо зможете сказати собі та всьому світові: «Я взяв від освіти все, що міг».

Все ще ламаєте голову, як стати найкращим? Залиште сумніви, почніть діяти, і дуже скоро ваші зусилля будуть оцінені належним чином. КІБіТ допоможе вам стати кращим!

Советы первокурсникам: как позитивно себя проявить

Kiev Institute of Business and TechnologyНовиниПоради першокурсникам: як позитивно себе проявити

vizualizacia tekst1Каждый новоиспечённый студент хочет стать хорошим профессионалом и в будущем сделать успешную карьеру. Серьёзный и целеустремлённый человек отлично понимает, что любой дом строится с фундамента, а карьера начинается с момента выбора места учёбы. Поступив в учебное заведение, первокурсник ставит задачу использовать все возможности и приобрести навыки, необходимые для дальнейшей работы. Что нужно студенту на первом курсе для раскрытия своего потенциала?

Образование «не для галочки»: приобретаем знания и умения.

Учёба – это не только посещение пар, но и приобретение знаний, которые впоследствии можно будет применить. Путь от студента к специалисту нелёгкий, и с него легко сбиться на кривую дорожку. Начиная с первого дня обучения, стоит определиться, что нужно для учёбы в Институте, и что можно сделать для приобретения практических знаний.

Активность на парах. Бессмысленно тратить драгоценное время и «просиживать штаны»  на задних партах, когда есть шанс получить полноценное прикладное образование. Будьте активными на парах –внимательно слушайте лектора, задавайте вопросы, выполняйте все индивидуальные задания, а главное – не учите предмет бездумно, а стремитесь разобраться самостоятельно.

Нестандартное мышление. Любую задачу можно решить разными способами. Будьте тем сто первым, который отбросит сто стандартных решений, и предложит свой уникальный вариант! Преподавательский состав КИБиТ придерживается принципа «Longlife learning» (обучение на протяжении всей жизни) и всячески приветствует самостоятельную работу студентов. Преподаватель всегда выслушает аргументы студента (даже если это будет идти в разрез с общепринятыми алгоритмами), и найдёт вместе с ним верное решение проблемного кейса.

Умение вести дискуссию. Мало обладать знаниями, нужно уметь их систематизировать, а также грамотно аргументировать свою позицию в том или ином вопросе. В компетенции преподавателя давать квалифицированные советы студентам, но даже их знаний не хватит, что бы научить дискутировать. Умение правильно излагать и отстаивать свою точку зрения – важное профессиональное качество, которое пригодится не только в процессе обучения, но и дальнейшей работе.

Киевский институт бизнеса и технологий готовит специалистов в прикладной сфере (менеджеров, финансистов, психологов, бухгалтеров и т.д.) для последующей работы в отечественном и зарубежном бизнес секторе. Главная задача каждого студента в КИБиТ – получить максимум знаний и приобрести высокий уровень квалификации.

Рост компетенций: нарабатываем эффективное резюме.

Высшее образование ещё не гарантирует удачное трудоустройство. Рынок трудаhoroshiystudent1 переполнен специалистами со стандартным набором компетенций. Что бы занять солидную должность, нужно быть на голову выше других претендентов и уметь то, чего не умеют другие.

Профессиональные навыки. Приоритетное задание для выпускника – найти работу после учёбы. В учебной программе Института отводится большое количество часов на формирование таких навыков, как: подготовка презентаций, работа с системами управления интернет проектов (Bitrix, Trimetrix, Wrike и т.д.), составление бизнес планов, умение взаимодействовать в команде и других необходимых для работы компетенций. Не отлынивать от учёбы и выполнять все индивидуальные задания преподавателя – вот что нужно студенту на первом курсе, а также во время дальнейшего обучения.

Иностранный язык. В эпоху глобализации нужно соответствовать международным стандартам, поэтому для работы в бизнесе просто необходимо знание специальных терминов на английском языке. Постарайтесь во время обучения в ВУЗе выучить не только разговорный английский, но и технический, ведь в Институте существует масштабная международная программа – конференции, лекции зарубежных специалистов, визиты иностранных делегаций и т.д. Помимо общения студентов с коучами, бизнес тренерами и иностранными гостями, в учебном процессе КИБиТ предусмотрены международные стажировки для выпускников и других студентов.

Занятия вне аудиторий.  Как бы не был грамотно построен учебный курс, студент не станет хорошим профессионалом, не выходя из аудитории. Помните, что полное впечатление о приобретённой квалификации выпускника составляется на основе характеристики студента по практике. Киевский институт бизнеса и технологий заключает договора о прохождении практики с ведущими украинскими организациями, Также в Институте широко распространено посещение предприятий (общение с ТОП менеджерами компаний), профильные мастер-классы и бизнес тренинги. Студентам остаётся только пользоваться предоставленными возможностями и улучшать свои перспективы.

Инновационное образование – главное преимущество КИБиТ. Выпускники Института выходят на рынок трудоустройства с  резюме с большим перечнем компетенций. Также в стенах учебного заведения проходят мастер-классы, где учат составлять грамотное конкурентоспособное резюме.

Формирование позитивного имиджа студента: завоёвываем репутацию.

horoshiy student3Ещё знаменитый классик А. П. Чехов сказал: «В человеке всё должно быть прекрасно: и лицо, и одежда, и мысли». Перефразируя мысли классика, отметим – что бы чего-то добиться, человек должен быть лучшим во всём,

Презентабельный внешний вид. Хотим мы этого, или нет, большинство людей имеют стереотипное мышление, поэтому пословица: «Встречают по одёжке, провожают по уму» не теряет своей актуальности. Никогда не забывайте о своём внешнем виде – правильно подобранный костюм и аксессуары способны произвести на вашего собеседника неизгладимое впечатление, и сформировать о себе мнение, как о солидном и серьёзном человеке.

Коммуникабельность. Вам скучно и неинтересно жить? Не знаете, как стать активным студентом, и выбраться из болота посредственности? Ответ прост – общаться! Не стоит отталкивать людей, умейте внимательно выслушать собеседника, а когда придёт ваша очередь говорить – не перегружайте подробностями о вашей личной жизни, ведь тема для беседы должна быть интересной обоим. Иными словами: «Будьте проще, и к вам потянутся люди!»

Уважение в коллективе. Если вы планируете  в будущем стать руководителем, то следует научиться вызывать уважение у окружающих. А для этого вы должны оставаться верными своим принципам, но при этом уметь пойти на компромисс. И главное, своим личным примером показывать, как нужно делать правильно. То есть вместо бесконечных размышлений на тему: «Как стать лучшим в своей группе», просто будьте последовательным и совершайте хорошие поступки.

В процессе карьерного продвижения репутация сотрудника не менее важна, чем его профессиональные знания. Старайтесь следить за своим имиджем, и очень скоро ваша репутация принесёт вам большие дивиденты.

Социализация личности: создаём себя сами!

Во время обучения в ВУЗе вы не просто получаете знания, но и приобретаете horoshiystudent4определённый опыт, расширяете кругозор, учитесь действовать самостоятельно.

Работа в студсовете. Известно ли вам, что в КИБиТ существует собственный орган студенческого самоуправления – Студенческий совет?  Инициативные ребята занимаются организацией праздников и экскурсий, договариваются о встречах с профессионалами из сферы бизнеса, культуры и спорта, проводят различные конкурсы, а также налаживают работу с людьми. В отдельных случаях законы для студентов могут выдаваться самими студентами. Существует множество скептиков, которые думают, что недовольная мимика и вопрос: «А зачем мне это надо?» поднимут их на недосягаемую высоту. На подобные высказывания мы ответим следующее – принимая участие в общественной жизни КИБиТ, вы работаете с людьми, развиваете организаторские способности, учитесь искать креативные решения, формируете активную общественную позицию.

Реализация проектов. Самостоятельная работа студентов – краеугольный камень современного образования.  Преподаватель из учителя и наставника давным-давно превратился в консультанта и коуча, и его задача – научить студентов реализовывать собственные проекты и сформировать у студента соответствующие компетенции. Выпускники Института, что бы найти работу после учёбы, должны уметь составлять бизнес план, делать рекламу, формировать бюджет, распределять служебные обязанности, сопровождать проект на всех этапах реализации, готовить итоговый отчёт и т.д. Особое внимание внедрению проектных методик уделяется в рамках образовательных программ «Предпринимательство», «Корпоративные финансы» и «Психология бизнеса». Относитесь серьёзно к заданиям преподавателя, ведь даже организация пикника или коллективный поход в кино  – это мини-проект, где вы учитесь основам бизнеса.

Творческая деятельность. Часто повторяемые советы для студентов – учиться проявлять себя в любой сфере. Киевский институт бизнеса и технологий заботится о всестороннем развитии своих подопечных путём организации творческих мастер классов и создания музыкального ансамбля. Также в КИБиТе вас могут научить сервировать стол по всем правилам бизнес протокола, или модно и стильно обустраивать свой офис, что может стать не последним аргументом при заключении ответственной сделки.

Студенчество – золотой период, когда у вас светлый ум и много энергии. Не стойте на месте, а всегда ищете что-то новое и развивайтесь! Учитесь, работайте, общайтесь, творите, будьте везде! И тогда на выходе вы смело сможете сказать себе и всему миру: «Я взял от образования всё, что мог».

Всё ещё ломаете голову, как стать самым лучшим? Оставьте сомнения, начните действовать, и очень скоро ваши усилия будут достойным образом вознаграждены. КИБиТ поможет вам стать лучшим!

Поради першокурсникам: як показати себе із хорошого боку

Kiev Institute of Business and TechnologyНовиниПоради першокурсникам: як позитивно себе проявити

Кожен новоспечений студент хоче стати добрим професіоналом і в майбутньому зробити успішну кар’єру. Серйозна та цілеспрямована людина чудово розуміє, що будь-який будинок будується із фундаменту, а кар’єра починається з моменту вибору місця навчання. Вступаючи до навчального закладу, першокурсник ставить за завдання використовувати всі можливості та набути навичок, необхідних для подальшої роботи. Що потрібно студенту на першому курсі для розкриття свого потенціалу?

Освіта «не для форми»: здобуваємо знання та вміння.

Навчання – це не тільки відвідування пар, а й набуття знань, які згодом можна буде застосувати. Шлях від студента до фахівця не є легким, і з нього легко збитися на криву доріжку. Починаючи із першого дня навчання, варто визначитися, що потрібно для навчання в Інституті, і що можна зробити для набуття практичних знань.

Активність на парах. Безглуздо витрачати дорогоцінний час і «просиджувати» штани»  на задніх партах, коли є шанс отримати повноцінну прикладну освіту. Будьте активними на парах – уважно  слухайте лектора, задавайте питання, виконуйте всі індивідуальні завдання, а головне – не вчіть предмет бездумно, а прагніть розібратися  в усьому самостійно.

Нестандартне мислення. Будь-яке завдання можна вирішити різними способами. Будьте тим сто першим, хто відкине сто стандартних рішень, і запропонує свій унікальний варіант! Викладацький склад КІБІТ дотримується принципу «Longlife learning» (навчання протягом усього життя) і всіляко вітає самостійну роботу студентів. Викладач завжди вислухає аргументи студента (навіть якщо це буде йти в розріз із загальноприйнятими алгоритмами), і знайде разом із ним вірне рішення проблемного кейса.

Уміння вести дискусію. Мало володіти знаннями, потрібно вміти їх систематизувати, а також грамотно аргументувати свою позицію в тому чи іншому питанні. У компетенції викладача давати студентам кваліфіковані поради, але навіть їхніх знань не вистачить, що б навчити дискутувати. Уміння правильно викладати та відстоювати свою точку зору – важлива професійна якість, яка стане в нагоді не тільки в процесі навчання, а й подальшій роботі.

Київський інститут бізнесу та технологій готує фахівців в прикладній сфері (менеджерів, фінансистів, психологів, бухгалтерів і т.д.) для подальшої роботи у вітчизняному та зарубіжному бізнес секторі. Головне завдання кожного студента в КІБіТ – отримати максимум знань і придбати високий рівень кваліфікації.

Зростання компетенцій: напрацьовуємо ефективне резюме.

Вища освіта ще не гарантує вдалого працевлаштування. Ринок праці переповнений фахівцями із стандартним набором компетенцій. Що б зайняти солідну посаду, потрібно бути на голову вище інших претендентів і вміти те, чого не вміють інші.

Професійні навички. Пріоритетне завдання для випускника – знайти роботу після навчання. У навчальній програмі Інституту відводиться велика кількість годин на формування таких навичок, як: підготовка презентацій, робота з системами управління інтернет проектів (Bitrix, Trimetrix, Wrike і т.д.), складання бізнес планів, вміння взаємодіяти в команді та інших необхідних для роботи компетенцій. Не ухилятися від навчання і виконувати всі індивідуальні завдання викладача – ось що потрібно студенту на першому курсі, а також під час подальшого навчання.

Іноземна мова. В епоху глобалізації потрібно відповідати міжнародним стандартам, тому для роботи в бізнесі просто необхідне знання спеціальних термінів англійською мовою. Постарайтеся під час навчання у вищому навчальному закладі вивчити не тільки розмовну англійську, а й технічну, адже в Інституті існує масштабна міжнародна програма – конференції, лекції зарубіжних фахівців, візити іноземних делегацій і т.д. Крім спілкування студентів із коучами, бізнес тренерами та іноземними гостями, в навчальному процесі КІБіТ передбачені міжнародні стажування для випускників та інших студентів.

Заняття поза аудиторіями. Як би був грамотно побудований навчальний курс, студент не стане добрим професіоналом, якщо не виходив із аудиторії. Пам’ятайте, що повне враження про придбану кваліфікацію випускника складається на основі характеристики студента з практики. Київський інститут бізнесу та технологій укладає договори щодо проходження практики з провідними українськими організаціями, також в Інституті є широко поширеним відвідування підприємств (спілкування з ТОП менеджерами компаній), профільні майстер-класи та бізнес тренінги. Студентам залишається тільки користуватися наданими можливостями і покращувати свої перспективи.

Інноваційна освіта – головна перевага КІБіТ. Випускники Інституту виходять на ринок працевлаштування з резюме із значним переліком компетенцій. Також в стінах навчального закладу проходять майстер-класи, де вчать складати грамотне конкурентоспроможне резюме.

Формування позитивного іміджу студента: завойовуємо репутацію.

Ще знаменитий класик А.П. Чехов сказав: «У людині все має бути прекрасним: і обличчя, і одяг, і думки». Перефразовуючи думки класика, відзначимо – що б чогось досягти, людина повинна бути кращою у всьому.

Презентабельний зовнішній вигляд. Хочемо ми цього, чи ні, більшість людей мають стереотипне мислення, тому прислів’я: «Зустрічають за одягом, проводжають за розумом» не втрачає своєї актуальності. Ніколи не забувайте про свій зовнішній вигляд – правильно підібраний костюм і аксесуари здатні справити на вашого співрозмовника незабутнє враження, і сформувати про себе думку, як про солідну та серйозну людину.

Комунікабельність. Вам нудно і нецікаво жити? Не знаєте, як стати активним студентом, та вибратися із болота посередності? Відповідь проста – спілкуватися! Не варто відштовхувати людей, вмійте уважно вислухати співрозмовника, а коли прийде ваша черга говорити – не перевантажуйте подробицями щодо вашого особистого життя, адже тема для розмови повинна бути цікавою для обох. Іншими словами: «Будьте простіше, і до вас потягнуться люди!»

Повага в колективі. Якщо ви плануєте в майбутньому стати керівником, то варто навчитися викликати повагу у оточуючих. А для цього ви повинні залишатися вірними своїм принципам, але при цьому вміти піти на компроміс. І головне, своїм особистим прикладом показувати, як треба робити правильно. Тобто замість нескінченних роздумів на тему: «Як стати кращим у своїй групі», просто будьте послідовним та здійснюйте гарні вчинки.

В процесі кар’єрного зросту репутація співробітника є не менш важливою, ніж його професійні знання. Намагайтеся стежити за своїм іміджем, і дуже скоро ваша репутація принесе вам великі дивіденди.

Соціалізація особистості: створюємо себе самі!

Під час навчання у вищому навчальному закладі ви не просто отримуєте знання, а здобуваєте певний досвід, розширюєте кругозір, вчитеся діяти самостійно.

Робота у студраді. Чи відомо вам, що в КІБіТ існує власний орган студентського самоврядування – Студентська рада? Ініціативні хлопці та дівчата займаються організацією свят та екскурсій, домовляються про зустрічі з професіоналами із сфери бізнесу, культури і спорту, проводять різні конкурси, а також налагоджують роботу з людьми. В окремих випадках закони для студентів можуть видаватися самими студентами. Існує безліч скептиків, які думають, що незадоволена міміка і питання: «А навіщо мені це треба?» піднімуть їх на недосяжну висоту. На подібні висловлювання ми відповімо наступне – беручи участь в суспільному житті КІБіТ, ви працюєте з людьми, розвиваєте організаторські здібності, вчитеся шукати креативні рішення, формуєте активну громадську позицію.

Реалізація проектів. Самостійна робота студентів – наріжний камінь сучасної освіти. Викладач із учителя та наставника давним-давно перетворився в консультанта та коуча, і його завдання – навчити студентів реалізовувати власні проекти та сформувати у студента відповідні компетенції. Випускники Інституту, що б знайти роботу після навчання, повинні вміти складати бізнес план, робити рекламу, формувати бюджет, розподіляти службові обов’язки, супроводжувати проект на всіх етапах реалізації, готувати підсумковий звіт і т.д. Особливу увагу впровадженню проектних методик приділяється в рамках освітніх програм «Підприємництво», «Корпоративні фінанси» та «Психологія бізнесу». Радимо ставитися серйозно до завдань викладача, адже навіть організація пікніка або колективний похід в кіно – це міні-проект, де ви навчаєтесь основам бізнесу.

Творча діяльність. Часто повторювані поради для студентів – вчитися проявляти себе в будь-якій сфері. Київський інститут бізнесу та технологій дбає про всебічний розвиток своїх підопічних шляхом організації майстер-класів та створення музичного ансамблю. Також в КІБіТ вас можуть навчити сервірувати стіл за всіма правилами бізнес протоколу, або модно та стильно облаштувати свій офіс, що може стати не останнім аргументом при укладанні відповідальної угоди.

Студентство – золотий період, коли у вас світлий розум та багато енергії. Не стійте на місці, а завжди шукаєте щось нове та розвивайтеся! Вчіться, працюйте, спілкуйтеся, творіть, будьте всюди! І тоді на виході ви сміливо зможете сказати собі та всьому світові: «Я взяв від освіти все, що міг».

Все ще ламаєте голову, як стати найкращим? Залиште сумніви, почніть діяти, і дуже скоро ваші зусилля будуть оцінені належним чином. КІБіТ допоможе вам стати кращим!

https://www.remap.ugto.mx/pages/slot-luar-negeri-winrate-tertinggi/https://journal.mdpip.com/starlight-princess-1000/https://www.sa-ijas.org/gates-of-olympus/https://www.sa-ijas.org/sweet-bonanza/https://rovedar.com/akun-pro-kamboja/https://www.sa-ijas.org/mahjong-ways-2/https://admin.berjasa.co.id/akun-pro-kamboja/https://admin.berjasa.co.id/gates-of-olympus/https://vokasi.ui.ac.id/products/luar-negeri/https://www.sa-ijas.org/depo25-bonus25/https://sibukinblkpp.jogjaprov.go.id/project/thailand/https://morbis.id/https://sibukinblkpp.jogjaprov.go.id/tema/tanpa-potongan/https://demo-olympus.carrd.cohttps://demo-2024.crd.co/https://mahjong-ways2.uwu.ai/https://sibukinblkpp.jogjaprov.go.id/js/slot-dana/https://link-thailand.crd.co/https://padanglawasutarakab.go.id/starlight-princess/https://dpmptsp.simalungunkab.go.id/image/starlight-princess/https://sibukinblkpp.jogjaprov.go.id/js/gates-olympus/https://sibukinblkpp.jogjaprov.go.id/js/mahjong-ways-2/https://data.kepahiangkab.go.id/uploads/user/2024-02-28-084507.827272index.htmlhttps://dpmptsp.simalungunkab.go.id/slot-deposit-pulsa/https://tpid.morbis.id/starlight-princess/https://library.binawan.ac.id/products/kakek-zeus/https://lib.unsimar.ac.id/js/slot-gacor-maxwin/https://babebun.ditjenbun.pertanian.go.id/assets/dana/https://yesjitu.bandung.go.id/test/https://yesjitu.bandung.go.id/js/pulsa/https://babebun.ditjenbun.pertanian.go.id/babebun/https://akun-pro-kamboja.mojadipro.com/https://eurasianacademy.org/pages/http://gis.pesawarankab.go.id/js/demo/http://gis.pesawarankab.go.id/js/pulsa/http://agenda.pesawarankab.go.id/dana/https://pesawarankab.go.id/assets/akun-pro-kamboja/https://vokasi.ui.ac.id/products/gacor-malam-ini/https://gayatri.mojokertokota.go.id/gayatri/dana/https://gayatri.mojokertokota.go.id/ilp/slot-thailand/https://gayatri.mojokertokota.go.id/labkesmas/https://gayatri.mojokertokota.go.id/labkesmas/_lib/_app_data/https://budiwidiarta.stikesbuleleng.ac.id/wp-includes/maxwin/https://gayatri.mojokertokota.go.id/depan_pj/pages/https://journal.ipw.ac.id/rtp-slot/https://sipusli.mojokertokab.go.id/upload/materi/https://sipusli.mojokertokab.go.id/upload/background/https://sipusli.mojokertokab.go.id/upload/~/akun-pro-kamboja/https://opd.padanglawasutarakab.go.id/Assets/http://jap.mju.ac.th/includes/https://e-journal.stikesmuhbojonegoro.ac.id/slot-jepang/https://uptdspam.padanglawasutarakab.go.id/img/https://ahoj.stikesalifah.ac.id/demo/http://agenda.pesawarankab.go.id/demo-slot/https://sipusli.mojokertokab.go.id/upload/gambarprodukasdw/https://sipusli.mojokertokab.go.id/upload/gambarprodukasdw/products/pt2/https://disbudpar.padanglawasutarakab.go.id/dist/https://sipusli.mojokertokab.go.id/upload/background/pulsa/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/product/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/product/slot-demo/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/counter/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/situs-gacor/https://ahoj.stikesalifah.ac.id/slot-pulsa/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/css/https://disbudpar.kuduskab.go.id/wp-includes/demo/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/situs-pulsa/https://disbudpar.kuduskab.go.id/wp-content/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/js/slot-luar/https://disbudpar.kuduskab.go.id/wp-includes/pulsa/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/https://disbudpar.kuduskab.go.id/wp-content/ngg/https://disbudpar.kuduskab.go.id/wp-content/gallery/https://disbudpar.kuduskab.go.id/wp-content/mu-plugins/https://disbudpar.padanglawasutarakab.go.id/CSS/http://gis.pesawarankab.go.id/img/https://disbudpar.kuduskab.go.id/wp-includes/ID3/https://pointer.ternatekota.go.id/dana/https://mojadipro.com/products/sweet-bonanza/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/toko/pulsa/https://www.stmaryskirk.co.uk/slot-pulsa/https://www.stmaryskirk.co.uk/gates-of-olympus/http://ttdt.hvu.edu.vn/princess-1000/https://sidoidisdukcapil.palangkaraya.go.id/arsip/sgacor/https://siduta.palangkaraya.go.id/assets/slot-pulsa/http://ttdt.hvu.edu.vn/gates-of-olympus/https://alwasilahlilhasanah.ac.id/ibs/https://siduta.palangkaraya.go.id/english/https://sidoidisdukcapil.palangkaraya.go.id/assets/http://ttdt.hvu.edu.vn/as/https://www.stmaryskirk.co.uk/content/https://transitionacademiapress.org/ovo/https://transitionacademiapress.org/gates-of-olympus-1000/https://cstvcnmt.gialai.gov.vn/files/slot777/https://cstvcnmt.gialai.gov.vn/files/dana-slot/https://bajakah.gunungmaskab.go.id/situs-gacor/https://cstvcnmt.gialai.gov.vn/public/files/demo-slot/https://siduta.dukcapil.baritoselatankab.go.id/assets/plugins/https://bajakah.gunungmaskab.go.id/olympus/https://transitionacademiapress.org/locale/https://cstvcnmt.gialai.gov.vn/public/site/https://www.rivistadipsicologiaclinica.it/products/https://siduta.palangkaraya.go.id/smaxwin/http://lnx.gatm.it/sweet-bonanza/http://lnx.gatm.it/mahjong-ways-2/https://alwasilahlilhasanah.ac.id/starlight-princess-1000/https://siduta.dukcapil.baritoselatankab.go.id/daftar/mailer/xxdemo/https://siduta.dukcapil.baritoselatankab.go.id/formulir/https://data-service.tmd.go.th/data/ngacor/https://e-report.dcce.go.th/slot-luar/https://alwasilahlilhasanah.ac.id/bocoran-jp/https://disbudpar.kuduskab.go.id/kurmacenter/wp-content/ngg/modules/https://disbudpar.kuduskab.go.id/kurmacenter/wp-content/plugins/global-gallery/https://e-report.dcce.go.th/platinum/https://data-service.tmd.go.th/css/http://www.publicacionesperiodicas.unm.edu.ar/ojs/classes/https://disbudpar.kuduskab.go.id/kurmacenter/wp-includes/assets/https://bajakah.gunungmaskab.go.id/mpo/https://siduta.dukcapil.baritoselatankab.go.id/assets/idnhttps://siduta.palangkaraya.go.id/indonesia/pt2/https://setwan.katingankab.go.id/assets/https://bakesbangpol.katingankab.go.id/assets/https://bappelitbang.katingankab.go.id/js/https://www.kavarnajasminka.cz/source/https://visd.dlt.go.th/fileuploads/platinum/https://bappelitbang.katingankab.go.id/css/https://www.kokoro-manzoku.com/css/https://icopis.untad.ac.id/wp-content/pt2/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/products/idn/https://bappelitbang.katingankab.go.id/new-design/https://klikkebun.kaltimprov.go.id/customers/f7f299e301cc262c8e50952619ce3ac9.htmlhttps://mata.pulaumorotaikab.go.id/public/images/avatar/1710788275avatar.html