Вітаємо «першачків» із новим статусом здобувачів освіти!!

Київський інститут бізнесу та технологійПодіїВітаємо «першачків» із новим статусом здобувачів освіти!!

Щороку родина КІБіТ приймає під свою опіку нових членів – амбітну й талановиту молодь, орієнтовану на успіх. Посвята у студенти у 2023 році традиційно відбулася у затишному дворику Київського інституту бізнесу та технологій 31 серпня, в останній теплий літній день.

Захід було відкрито урочистою промовою ректора Олени Вячеславівни Яковлевої. Під час вступного слова пані ректор познайомила аудиторію з історією навчального закладу, а також з місією та основними напрямками стратегічного розвитку КІБіТ. Олена Вячеславівна підкреслила, що Київський інститут бізнесу і технологій вже понад 60 років здійснює випуск кадрів для роботи у господарському секторі та бізнесі, і є місцем, де можна здобути затребувані та практично орієнтовані професії.

Урочисто та патріотично прозвучало виконання колективом КІБіТ Гімну України. Це нагадало всім присутнім про найважливіше завдання, яке постане перед адміністрацією, викладачами, випускниками та здобувачами – відбудувати нашу країну після Перемоги.

І нарешті настала та мить, яку із нетерпінням чекав кожен вступник – остаточно розпрощатися із шкільною партою та отримати статус здобувача освіти. Секретар приймальної комісії Тетяна Євгеніївна Дехтяр зачитала Наказ про зарахування, і кожен, хто почув своє прізвище, отримав залікову книжку, розклад та довідку про вступ. Із цього моменту всі нещодавні гості стали новими членами дружньої родини КІБіТ!

Новоспеченим першокурсникам був представлений колектив закладу освіти – керівництво, представники адміністрації та науково-педагогічні працівники. Урочиста частина завершилася побажанням ректора пройти всі випробовування, які чекатимуть здобувачів під час навчання, а також зберегти та примножити свій потенціал задля відновлення миру в нашій країні.

Після урочистої посвяти настав час більш детально познайомити першокурсників з організацією навчального процесу, що було зроблено провідними викладачами основних напрямків підготовки КІБіТ, а саме: комп’ютерної інженерії, менеджменту та фінансів, соціальної роботи та психології.

Майбутніх менеджерів та фінансистів привітали із вступом перший проректор Рябоконь Марина Сергіївна,  завідувач кафедри Пішеніна Тетяна Іллівна та доцент кафедри Економіки та підприємництва Чімишенко Сергій  Миколайович. Вступники зрозуміли, що потрапили до закладу європейського рівня, де вони зможуть отримати базові знання, практичні навички, злобути профільні вміння “hard skills” та розвинути «гнучкі наички» “soft skills”.

Кафедру психології представила завідувач Лановенко Юлія Іванівна, а також провідні викладачі кафедри – доценти Наумчик Ніна Василівна, Харченко Вікторія Миколаївна, Шелестова Олена Вікторівна, Шкребтієнко Людмила Петрівна. Першокурсникам було надано інформацію про організацію навчання та специфіку проведення профільних пар.

Напрямок інформаційних технологій представляла куратор груп «Комп’ютерна інженерія» Валерія Михайлівна Качарова та провідний викладач циклової комісії Максим Васильович Кутішенко. Бесіда була присвячена окресленню перспектив навчання на компютерній інженерії і подальшій можливості працевлаштування у сфері IT. Була піднята тема організації навчального процесу, здійснений ацент на тому, що на спеціальності «Комп’ютерна інженерія» використовується весь сучасний інструментарій як у ведучих ІТ компаніях.

Після проведення профільних бесід із вступу до спеціальності, здобувачі підписали угоди із представниками Приймальної комісії, чим остаточно підтвердили свою готовність здобувати знання в стінах КІБіТ.

А остаточну готовність викладачів Київського інституту бізнесу та технологій підтвердила установча конференція науково-педагогічних працівників, де в приємній атмосфері члени колективу змогли обмінятися ідеями та планами щодо майбутнього навчального року.

Адміністрація Київського інституту бізнесу та технологій вітає викладачів та здобувачів із початком нового навчального року та бажає успіхів та професійного зростання!