Майбутнє Україна очима експертів: лекція Юрія Єханурова у стінах КІБіТ

Київський інститут бізнесу та технологійПодіїМайбутнє Україна очима експертів: лекція Юрія Єханурова у стінах КІБіТ

Успішне майбутнє країни залежить від кадрового потенціалу та особистостей, здатних підняти її престиж та авторитет. Поділитися власним життєвим політичним досвідом із студентами та викладачами Київського інституту бізнесу та технологій приїхав екс-прем’єр міністр України, Юрій Іванович Єхануров, кандидат економічних наук, експерт найвищого рівня, член багатьох державних та професійних об’єднань.

На досвіді власної біографії людина, яка пройшла всю владну вертикаль, продемонструвала молодому поколінню необхідність суворих вимог до самої себе. Дисципліна, ефективний тайм-менеджмент, самоосвіта, рішучість є невіддільними умовами успішного розвитку кар’єри та займання високих посад.

Під час лекції були підняті актуальні питання, пов’язані із майбутнім України – зняття мораторію на продаж землі, вирішення військового конфлікту на Сході, взаємовідносини роботодавців із найманими працівниками і т.д. Після закінчення лекції студенти ставили питання, які торкалися політики, економіки, науки, бізнесу, освіти та іміджу, і на кожне із них отримали ґрунтовну та вичерпну відповідь.

Найважливішою порадою, яку студенти почули від Юрія Єханурова, став заклик до читання, якому потрібно присвячувати мінімум дві години на день. Адже читання дає набагато більше, ніж візуалізація чи практичний досвід. Свою позицію Юрій Іванович підтвердив  тим, що продовжує займатися педагогічною та науковою діяльністю, зокрема викладанням у закладах вищої освіти дисципліни «Стратегічний менеджмент».

Адміністрація КІБіТ щиро дякує пану Єханурову за інформативну лекцію, дружню розмову, щирість відповідей та чудове почуття гумору! А саме головне – за любов до України та віру у її краще майбутнє!

https://ahoj.stikesalifah.ac.id/pages/slot-depo-5000/http://ahoj.stikesalifah.ac.id/dana-resmi/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/slot-dana-depo10k/https://mata.pulaumorotaikab.go.id/public/images/file/1711212514temp.htmlhttps://mata.pulaumorotaikab.go.id/public/images/avatar/1710788275avatar.htmlhttps://alwasilahlilhasanah.ac.id/starlight-princess-1000/https://ahoj.stikesalifah.ac.id/demo/https://www.sa-ijas.org/sweet-bonanza/https://www.remap.ugto.mx/pages/slot-luar-negeri-winrate-tertinggi/https://seer.anafe.org.br/pages/akun-pro-kamboja/https://sipusli.mojokertokab.go.id/upload/~/akun-pro-kamboja/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/products/mpo/https://siduta.dukcapil.baritoselatankab.go.id/assets/idn/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/situs-gacor/https://revistas.uia.ac.cr/pages/products/sigmaslot/https://disbudpar.padanglawasutarakab.go.id/assets/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/pt2/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/docs/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/slot-deposit-pulsa-tanpa-potongan/https://setwan.katingankab.go.id/asset/slot-dana/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/situs-pulsa/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/Assets/https://revistas.uroosevelt.edu.pe/public/https://apiv2.umkendari.ac.id/https://revista.farol.edu.br/uploads/https://ejournal.aibpmjournals.com/classes/