КІБІТівські вареники по-житомирськи

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниКІБІТівські вареники по-житомирськи

Студенти та викладачі Житомирської філії Київського інституту бізнесу та технологій презентували перший фестиваль «КІБІТівські вареники». На розгляд журі були представлені 10 видів страв. Журі переконалось в тому, що студентські вареники – смачні, з різноманітною начинкою, приготовлені за поліськими, стародавніми рецептами. 

Сподобались вареники «Селянські» з м’ясом, «Радість студента» з картоплею, «Романівські» з сиром, а перемогу отримали вареники «По-Житомирськи», «Райська насолода» та перше місце отримала Кравченко Наталія студентка Економіко-технологічного коледжу, спеціальності «Соціальна педагогіка» «Вареники кохання» з чорницями.

 

Фото з фестивалю