В Житомирській філії КІБІТ пройшов перший фестиваль кулінарів «День народження борщу» у вигляді відкритого конкурсу-дегустації. Його мета — надати можливість не тільки скуштувати борщі в основних його різновидах, дізнатися який рецепт смакує найбільше, а й отримати заряд позитивних емоцій, куштуючи унікальну автентичну страву, відчуваючи буття і сучасність в традиції, ставлення до основи національної кухні — Борщу, страви, що символізує смак, здоров’я, добробут, домашній затишок, родину, справжні українські традиції.
На розгляд журі були представлені:
- Сметанковий борщ;
- Борщ з пампушками;
- Оксанчин борщик
- Щастя в горщику;
- Борщик від Настуні «КІБІТ»;
- Романів борщик.
Всі учасники отримали подарунки. Однак найбільше вразив «Борщ з пампушками», що приготував студент ІІ курсу спеціальності «Соціальна педагогіка» Заєць Микола та борщик від Настуні «КІБІТ», що представила студентка ІІ курсу спеціальності «Оціночна діяльність”Камінська Анастасія.
Всі викладачі та студенти вітають переможців. Сподіваємось, що цей захід стане новою традицією.