Працюємо з вступниками! Профорієнтація від Ольги Кузнєцової

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниПрацюємо з вступниками! Профорієнтація від Ольги Кузнєцової

Перед кожним учнем випускного класу стоїть питання вибору подальшого місця навчання. Вибір цей дається нелегко, а якщо говорити про дев’ятикласників, то і зовсім важко, адже багато випускників зовсім недавно розпрощалися із райдужним дитинством і вже змушені вступати до зрілого життя.

Тому не дивно, що багато хто з учнів не орієнтуються в актуальних спеціальностях, на які можна вступити та зробити успішну кар’єру. З метою інформування студентів про специфіку спеціальностей коледжу, студентка четвертого курсу КІБіТ спеціальності «Психологія» Ольга Кузнєцова відвідала середню школу №296 з поглибленим вивченням англійської мови.

Школярі прослухали інформацію про підготовчі курси в коледжі КІБіТ, а також про інноваційні програми навчання економіко-технологічного коледжу, які базуються на компетентнісному підході. Хлопці та дівчата отримали широке уявлення про життя коледжу – про навчання, виховну роботу також про комфортну матеріально-технічну базу, що включає до себе проектори, моноблоки, безкоштовний wi-fi і багато іншого.

Бажаємо всім учням школи №296 якомога швидше визначитися з вибором майбутнього місця навчання і сподіваємося в наступному році побачити вас серед своїх студентів!