Тренінг «Інформаційно-комп’ютерні технології в освіті» в Житомирській філії коледжу КІБіТ

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниТренінг «Інформаційно-комп’ютерні технології в освіті» в Житомирській філії коледжу КІБіТ

Сучасна інноваційна освіта неможлива без інформатизації та технологічності. Інтерактивне навчання, взаємодія в режимі «24/7», робота на онлайн-платформах, використання digital систем, PR в соціальних мережах – все це вимагає відповідної кваліфікації, як студентів, так і викладацького складу.

Керівництво економіко-технологічного коледжу КІБіТ орієнтує свій аудиторний контингент на використання інформаційних технологій як в навчальному процесі, так і в цілях самоосвіти. Онлайн-тести, мобільні додатки, інтернет-кейси, віртуальні сховища та навчальні класи – все це є невід’ємною частиною життя студента коледжу КІБіТ. Також в навчальному закладі функціонують освітні програми «Комп’ютерна інженерія» та «Веб-розробка», що зобов’язує Коледж надавати студентам майданчик для «прокачування» практичних навичок.

В рамках розробки стратегії економіко-технологічного коледжу «Освіта повинна бути технологічною!» в ЖФ КІБіТ був проведений навчальний тренінг «Інформаційно-комп’ютерні технології в освіті». Викладачі та студенти більш поглиблено познайомилися із принципами роботи онлайн-платформи «Google classroom», а також отримали можливість підвищити рівень своєї цифрової компетентності на практиці.

Бажаємо нашому колективу завжди бути «технологічно підкованим» та завжди йти в ногу з часом!