Міжнародний день рідної мови в КІБіТ

21 лютого 2017 р. ЮНЕСКО відзначає Міжнародний День Рідної Мови під девізом «На шляху до сталого майбутнього через багатомовну освіту». Київський інститут бізнесу та технологій долучається до святкування, оскільки поділяє переконання в тому, що вивчення іноземних мов і вдосконалення навичок спілкування рідною – необхідні компетенції сучасної людини.
КІБіТ – освітній простір, де зустрічаються багато культур.

Чи знали ви, що в нашому Інституті розмовляють англійською, арабською, амхарською, йоруба, корейською, російською, румунською, українською та урду?
Зрозуміти красу мови можна навіть, якщо не володієш нею, через пісню, поезію, а можна й завдяки розповіді про економічну стратегію країни, бо ж бізнес – це частина культури.
У четвер ми зробимо все:
– Заслухаємося арабською (Палестина);
– Поспіваємо українською та йоруба (Нігерія);
– Подивимося короткометражку на урду (Пакистан);
– Почитаємо поезію румунською;
– Познайомимося з мистецтвом і економікою Ефіопії амхарською;
– Дізнаємося про економічні успіхи Південної Кореї (корейською та російською);
– Почуємо про українські успішні бізнес-проекти, що вийшли на світовий ринок;
– Поспілкуємося англійською.

До зустрічі 23 лютого о 14.10 у 410 ауд., Корпус 2ф

Давайте дізнаватися один про одного більше

235

https://ejournal.aibpmjournals.com/scatter-hitam/https://ejournal.aibpmjournals.com/scatter-hitam/https://section.iaesonline.com/akun-pro-kamboja/https://journals.uol.edu.pk/sugar-rush/http://mysimpeg.gowakab.go.id/mysimpeg/aset/https://jurnal.jsa.ikippgriptk.ac.id/plugins/https://ppid.cimahikota.go.id/assets/demo/https://journals.zetech.ac.ke/scatter-hitam/https://sipirus.sukabumikab.go.id/storage/uploads/-/sthai/https://sipirus.sukabumikab.go.id/storage/uploads/-/stoto/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/korn/https://alwasilahlilhasanah.ac.id/starlight-princess-1000/https://www.sa-ijas.org/sweet-bonanza/https://www.remap.ugto.mx/pages/slot-luar-negeri-winrate-tertinggi/https://setwan.katingankab.go.id/asset/slot-dana/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/public/images/qrcode/slot-dana/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/storage/sgacor/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/public/images/qrcode/slot-dana/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/maxwin/https://csr.katingankab.go.id/asset/auto-maxwin/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/android/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/data_rab/