Переймаємо досвід! Екскурсія студентів коледжу на підприємство «Київводоканал»

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниПереймаємо досвід! Екскурсія студентів коледжу на підприємство «Київводоканал»

Проходження практики – одна із найважливіших складових навчального процесу економіко-технологічного коледжу КІБіТ. Окрім отриманих теоретичних знань студенти потребують «прокачування» навичок та компетенцій, тому стратегія КІБіТ орієнтована на співпрацю із вітчизняними та зарубіжними бізнес-суб’єктами.

Одним із партнерів навчального закладу є ПАТ «АК Київводоканал» – масштабне підприємство, яке відповідає за водопостачання всієї нашої столиці. Ознайомча екскурсія значно змінила уявлення студентів про рівень виробничої організації вітчизняних бізнес-компаній.

Рівень модернізації «Київводоканалу» справив на студентів незабутнє враження. Робота із населенням в режимі «27/7», використання ефективних методів організації, впровадження технологічних інновацій у виробничий процес – всі ці фактори свідчать про високу якість та надійність послуг, що надаються.

Поспілкувавшись з представниками адміністрації, студенти коледжу КІБіТ отримали багато корисної інформації (в тому числі і практичних рекомендацій) із організації виробництва в бізнесі.