Нові технології – нове майбутнє! Студенти спеціальності «Комп’ютерна інженерія» прийняли участь у круглому столі «Редактор: вимоги часу та технічні інновації»

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниНові технології – нове майбутнє! Студенти спеціальності «Комп’ютерна інженерія» прийняли участь у круглому столі «Редактор: вимоги часу та технічні інновації»

Фаховий коледж КІБіТ є майданчиком для формування спеціалістів в нових галузях знань та професій, тому його студенти активно залучаються до прогресивних наукових інновацій. Під час роботи круглого столу “Редaктор: вимоги часу та технічні інновації”, який відбувся в Академії наук України, студенти спеціальності «Комп’ютерна інженерія» та освітньої програми «Підприємництво» зробили цікаві та інформативні доповіді.

Захід був проведений із метою обмінами традиційними та інноваційними ідеями, підходами, технологіями, результатами розробок у галузі видавничої справи та журналістики, а також досвідом їх застосування для підвищення кваліфікації в цифрову епоху. Питання, підняті на круглому столі, вразили присутніх своєю актуальністю та інноваційністю.

Доповідачі:

Кузьмінецька А. Екосистема цифрових закупок.

Герасименко В. Використання Telegram Bot для журналістів

Сердюков Я. Технологія захисту даних в хмарних технологіях

Сударіков І. Використання інформаційних технологій в юридичній діяльності

Сіроштан А. Технології використання Block Chain

Лаговська М. Особливості використання «Тайм – менеджменту»

Максимюк О. Використання хмарних технологій в менеджменті

Маринич В. Цифрові технології в журналістиці

Дорофенко І. Новітні технології та принципи створення сайтів

Дивнич К. Розвиток програмного забезпечення у видавничій справі