Фаховий коледж КІБіТ: варіанти вступу

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниФаховий коледж КІБіТ: варіанти вступу

VariantipostupleniykolledjВ Україні все більшої популярності набувають середні спеціальні навчальні заклади. Сучасні молоді люди не женуться за «корочкою», а хочуть вивчати улюблену справу з самих азів. І все частіше замислюються: куди піти вчитися після 9 класу. Але буває, що людина визначилася з покликанням тільки в 11 класі. Які тут можливі варіанти вступу?

Фаховий коледж КІБіТ Київського інституту бізнесу та технологій пропонує різні варіанти отримання освіти. Залежно від віку і кваліфікації, передбачені трирічні та дворічні програми навчання

Прощання зі школою: трирічна програма навчання

На перший курс коледжу випускник дев’ятого класу вступає за конкурсною основою із свідоцтвом про незакінчену середню освіту. Вступник складає два вступні іспити в тестовій формі. Крім української мови та літератури, вступаючий здає ще один іспит, який в більшій мірі відповідає його майбутньої спеціальності. На першому курсі вивчаються предмети з програми старшої школи, на другому та третьому – спеціалізовані курси.

З перших днів свого навчання студент коледжу потрапляє в зовсім іншу систему. Незважаючи на те, що перший рік вивчаються предмети шкільної програми, навчальний процес повторює вищі навчальні заклади. Студент займається на парах, вчиться по семестрах, його відвідуваність та успішність суворо контролюється деканатом. Починаючи з перших днів, колежани отримують відмітки за 100 бальною шкалою, згідно з Європейською кредитно-трансферною системою. Якщо є бажання, після першого курсу вони можуть здати ЗНО з обраних предметів та інтегруватися в структуру самого КІБіТ в якості студента ВНЗ.

Якщо людина впевнена в своїх бажаннях і своєму виборі, вона вже після 9 класу може почати вивчення своєї майбутньої професії, ні на що не відволікаючись. Важливість всіх предметів не підлягає сумніву, але сучасній молодій людині дуже складно сконцентруватися на улюбленій справі, якщо над нею тяжіє моральна відповідальність шкільного випускника.

Коледж або ВНЗ? Вступ із атестатом.

Після 11 класу вступають на другий курс коледжу. Основні документи – атестат про повну загальнуVariantipostupleniykolledj1 середню освіту та два сертифікати ЗНО понад 100 балів.

Бувають ситуації, коли людина ще не готова вибрати ВНЗ, але й не хоче байдикувати. Отримавши спеціальність у коледжі, вона зможе вирішити для себе цю проблему. Зі свого боку, викладачі Київського інституту бізнесу та технологій зроблять все можливе, щоб пробудити у колежанина інтерес до його спеціальності.

Часто школярі тільки ближче до випуску визначаються з вибором майбутньої професії. Але вони хочуть почати вивчати її з самого початку, не втрачаючи при цьому кілька років перед вступом до вищого навчального закладу. Коледжі при ВУЗах полегшують це завдання. Після отримання диплома коледжу випускник може без проблем піти вчитися одразу на 3 курс інституту-партнера, або обрати інший навчальний заклад за своєю спеціальністю.

Кваліфікований працівник: продовження освіти.

В освіті існує практика видачі дипломів кваліфікованого працівника після закінчення професійних училищ. Сучасна українська освіта доповнила цей список певним переліком ліцеїв, який з кожним роком все більше розширюється. Але подібного багажу знань недостатньо для перспективної роботи. Для прикладу, отримавши початкову освіту в комп’ютерній сфері (оператор комп’ютерного набору), випускник розуміє необхідність підвищення свого професійного рівня, що приводить його до технологічного коледжу.

Бажання вчитися завжди має заохочуватися. Велику повагу також викликає прагнення людини розвиватися. Фаховий коледж КІБіТ дає можливість продовження освіти в своїх стінах. Для вступу необхідно надати диплом кваліфікованого працівника та здати іспит з відповідної спеціальності (основи бухгалтерського обліку, основи фінансів, основи менеджменту і т.д.)

Коледж КІБіТ – путівка у життя.

Variantipostupleniykolledj2Вирішили куди вступати, але не вирішили на яку спеціальність? Фаховий коледж КІБіТ надає багато освітніх програм. Кінцева мета кожної – перспективна робота або продовження освіти. Наприклад, бухгалтер може піти працювати на мале підприємство, а може поповнити свої знання на економічному факультеті університету. Переваги вступу до нас:

  • ми навчаємо наших студентів за сучасними методиками;
  • ми забезпечуємо гнучку систему навчання з можливістю подальшого вступу до ВНЗ;
  • ми навчаємо перспективним професіям;
  • крім навчання, ми сприяємо соціалізації студента;
  • ми робимо все можливе для працевлаштування наших випускників у перспективні українські компанії;

Бажаєте вчитися і практикуватися? “Learning by doing” («Вчитися на практиці») – девіз Київського інституту бізнесу та технологій. Як відшукати наш коледж? Адреса – провулок Зоряний 1/5, телефон – +38 (050) 341-42-42. Чи довіряєте ви сучасним технологіям? Відвідайте сайт www.kibit.ua та залиште прямо там заявку на вступ. Зробили життєвий вибір? Ми допоможемо вам його реалізувати!

https://ejournal.aibpmjournals.com/scatter-hitam/https://ejournal.aibpmjournals.com/scatter-hitam/https://section.iaesonline.com/akun-pro-kamboja/https://journals.uol.edu.pk/sugar-rush/http://mysimpeg.gowakab.go.id/mysimpeg/aset/https://jurnal.jsa.ikippgriptk.ac.id/plugins/https://ppid.cimahikota.go.id/assets/demo/https://journals.zetech.ac.ke/scatter-hitam/https://sipirus.sukabumikab.go.id/storage/uploads/-/sthai/https://sipirus.sukabumikab.go.id/storage/uploads/-/stoto/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/korn/https://alwasilahlilhasanah.ac.id/starlight-princess-1000/https://www.sa-ijas.org/sweet-bonanza/https://www.remap.ugto.mx/pages/slot-luar-negeri-winrate-tertinggi/https://setwan.katingankab.go.id/asset/slot-dana/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/public/images/qrcode/slot-dana/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/storage/sgacor/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/public/images/qrcode/slot-dana/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/maxwin/https://csr.katingankab.go.id/asset/auto-maxwin/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/android/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/data_rab/