Фестиваль дерунів

В Житомирській філії КІБІТ традиційно відбувся фестиваль дерунів, основною метою якого є зближення викладачів та студентів, відновлення традицій та передачі молоді бережливого ставлення до кухарської справи наших предків.

На фестивалі демонструвались найкращі деруни за оригінальними, старовинними рецептами з вишуканими, чудернацькими назвами:

  • деруни по-царські;
  • бердичівські дерунчики;
  • сметанкове диво;
  • від зайчика;
  • дерунчики-веселунчики;
  • деруни з сюрпризом;
  • КІБІТівські дерунчики.

Журі у складі директора Житомирської філії КІБІТ Саух Ірини Василівни, викладача кафедри фінансів Болуха Андрія Анатолійович та викладача кафедри менеджменту Кондратюка Дмитра Миколайовича справедливо визначилипереможців.