В Житомирській філії КІБІТ традиційно відбувся фестиваль дерунів, основною метою якого є зближення викладачів та студентів, відновлення традицій та передачі молоді бережливого ставлення до кухарської справи наших предків.
На фестивалі демонструвались найкращі деруни за оригінальними, старовинними рецептами з вишуканими, чудернацькими назвами:
- деруни по-царські;
- бердичівські дерунчики;
- сметанкове диво;
- від зайчика;
- дерунчики-веселунчики;
- деруни з сюрпризом;
- КІБІТівські дерунчики.
Журі у складі директора Житомирської філії КІБІТ Саух Ірини Василівни, викладача кафедри фінансів Болуха Андрія Анатолійович та викладача кафедри менеджменту Кондратюка Дмитра Миколайовича справедливо визначилипереможців.