Екскурсія студентів ЗФ КІБіТ до Мотор-Січ

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниЕкскурсія студентів ЗФ КІБіТ до Мотор-Січ

Екскурсія студентів ЗФ КІБіТ до Мотор-Січ

Жага до пізнання підштовхує студентів ЗФ КІБІТ не тільки продуктивно вивчати науки, а ще й відвідувати видатні та цікаві місця. Так 11 квітня 2014 студенти денної форми навчання мали можливість із захопленням ознайомитись з величезними потужностями ВАТ «Мотор-січ». Це видатне підприємство бере свій початок ще з 1907 року. Студенти ЗФ КІБІТ мали змогу на власні очі побачити весь кропіткий та надскладний завершальний процес будови авіадвигуна у складальному цеху. Поспілкуватися зі спеціалістами цього цеху і відчути на скільки це велична подія – створення серця велетенського залізного птаха.

Відчуття гордості не залишало наших студентів і при відвідуванні музею «Мотор-Січ», де представлена багаторічна історія заводу. Найталановитіші інженери-винахідники зробили свій неосяжний внесок у моторобудування заводу міста Запоріжжя та присвятили цій справі все своє життя, залишивши свої безцінні наукові труди нащадкам.

Можна з впевненістю стверджувати, що завдяки спільній справі моторобудування наше місто має талановите та завзяте суспільство, об’єднане ідеєю йти вперед з ентузіазмом  та підкорювати нові висоти.