Олександр Дрижук

Випуск 2012 року.

Спеціальність: Менеджмент організацій та адміністрування.

Місце роботи: Вінницька обласна державна адміністрація.

Посада: головний спеціаліст загального відділу.

Вінницька обласна державна адміністрація – це організація, яка потребує обізнаності в багатьох сферах, комунікабельності та компетентності у власній роботі.

В наш час існує велика кількість вищих навчальних закладів, готових дати знання за спеціальністю. Я обрав для себе Вінницьку філію КІБіТ, тому що він популярний не лише серед молоді, а й серед людей віком за 25. Для вже сформованої особистості, такої як я, важливо не лише отримати диплом, а й здобути знання, вміння та навички зі своєї спеціалізації.

Бачив на сайті КІБІТу коментарі випускників, тому і вирішив також залишити свій гарний відгук про цей навчальний заклад.

Я здобув диплом зі спеціальності менеджмент організацій та адміністрування, який допоміг мені зайняти престижну посаду головного спеціаліста у державній установі. А знання, вміння та навички, отримані під час навчання, до цього часу допомагають мені бути успішним керівником та гарним робітником.

Хотілося б щиро подякувати керівнику, усім працівникам, викладачам та засновникам цього вишу. Рекомендую КІБІТ за якісну навчальну базу, кваліфікованих кадрів та просту і дружню атмосферу впродовж усього навчання.