КІБіТ розпочав весняну серію зустрічей студентів з практикуючими експертами

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниКІБіТ розпочав весняну серію зустрічей студентів з практикуючими експертами

Вчора, 3 березня в приміщенні Київського Інституту Бізнесу та Технологій відбулася відкрита лекція начальника Шевченківського відділення «Райфайзен Банк Аваль» Кравець Наталії Дмитрівни.

З перших вуст слухачі дізналися про структуру організації банків та страхових компаній. Наталя Дмитрівна провела їх шляхом співробітника банку від простого менеджера залу до начальника відділення.

Наша експерт подискутувала з гостями на тему важливості накопичень та страхування в сучасних реаліях. Наталія Дмитрівна розповіла про те, які цінності  сповідують страхові компанії США, Європи та України.

Епоха споживачів і її вплив на сучасний ринок також надихнув на дискусію. Банкір була приємно вражена рівнем підготовки студентів КІБіТу.

Дуже цікаво було поспілкуватися з вашими студентами. Під час лекції ми багато дискутували і я побачила, що тут є дуже перспективні молоді спеціалісти. Я вже маю чималий досвід в підборі кадрів до банку і можу сказати, що у аудиторії є люди – потенційно майбутні працівники банків та страхових компаній. Приємно бачити, що студенти КІБіТу знають, чому вони навчаються і чого прагнуть в житті, – відзначила пані Наталя.

Слухачі отримали запрошення на практику в Райфайзен Банку Аваль. Наталія Кравець відмітила, що більшість успішних практикантів в подальшому досягають висот в банківській справі. 

Багато студентів, які проходять практику в нашому банку продовжують успішну кар’єру саме в цій сфері. Робота в  «Райфайзен Банк Аваль» дає дуже хорошу основу для подальшого персонального розвитку, – додала банківський експерт.

Ця зустріч стала першою зі серії весняних лекцій, запланованих спеціально для студентів КІБіТу, з практикуючими експертами.