Вітаємо нових студентів у дружній родині  КІБіТ!

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниВітаємо нових студентів у дружній родині  КІБіТ!

Теплого осіннього дня, коли літні спогади такі яскраві, а прийдешній навчальний рік обіцяє стільки нового та цікавого, фаховий коледж КІБіТ Київського інституту бізнесу та технологій приймав до своєї дружньої родини нових студентів.

Посвячення у студенти відбулося у затишній атмосфері внутрішнього дворику КИБіТ, що дало змогу вдало поєднати офіційність із доброзичливістю та створити атмосферу справжнього свята.

Після вступного привітального слова ректора Яковлевої Олени В’ячеславівни, представники адміністрації проінформували новоспечених студентів про особливості організації навчального процесу, а також побажали їм бути старанними та сумлінними.

Сама церемонія посвяти вийшла дуже емоційною та зворушливою. Першокурсники із гордістю приймали від ректора свої перші дорослі документи, які символізували розлучення із шкільною лавою та початок самостійного життя.

Адміністрація та педагогічний колектив економіко-технологічного коледжу вітає наших нових студентів та бажає їм щастя у житті та успіхів у навчанні!