Свято масляної

Все частіше на синьому небі з’являється сонце, з кожним днем все голосніше і веселіше співають пташки. У всьому відчувається наближення весни, і це не дивно, адже якраз сьогодні, 24 лютого,  до Житомирської філії КІБІТ завітала Масляна.

Студентський фольклорний гурт «Полісся» підготував для усіх студентів та викладачів інституту виставу-сюрприз. Захід відбувся в етнографічній світлиці, що додало йому особливого колориту. Дівчата та хлопці в національних український костюмах розповідали про традиції святкування Масляної на Україні.

А напередодні, 23 лютого, серед студентів ЖФ КІБІТ відбувся Перший фестиваль млинців. Участь у конкурсі брали 8 учасників, що представили на розгляд журі млинці власного приготування з чудовими назвами такими як: «Мішечки щастя», «Колодязь КІБІТ», «Медові», «Вкусняшка», «Полунична фантазія», «Бабусині» та ін.

Наприкінці, усіх бажаючих пригощали смачними млинцями, а після закінчення дійства всі ситі та задоволені знову занурились у звичайне студентське життя, залишивши собі на згадку безліч позитивних емоцій!