Магістратура в Київському інституті бізнесу та технологій (КІБіТ/ KIBiT). Отримайте диплом магістра Економіки або магістра Психології у Києві чи Житомирі. ЄВІ та ЄФВВ. Мотиваційний лист. Подробиці про навчання у Києві за тел. / Viber / Telegram: +38(050)341-42-42, +38(095)110-12-12; vstup@kibit.edu.ua. Деталі про навчання у Житомирі за тел. / Viber / Telegram: +38(097) 770-76-18, +38(063) 515-94-48; info_gt@kibit.edu.ua
Якщо Ви прагнете персонального і професійного розвитку, що полягає в безперервності освіти, готові навчатись новому, поглиблюючи знання, уміння і навички в обраній галузі, то ласкаво просимо до Київського інституту бізнесу та технологій. Наша магістерська програма передбачає зосередженість магістрантів на конкретних напрямах свідомо визначеної діяльності з певної спеціальності, які відповідають швидкоплинним процесам трансформації сучасного світу загалом і ринкупраці зокрема. Вступом до магістратури Ви підкреслюєте сміливість бути відкритим до змін та викликів часу, доводите мотивацію та дисципліну в контролі над власним життям, розширюєте мережу професійних контактів у різних сферах буття.
КІБіТ розширює горизонти навчання без вікових обмежень, а наші освітні програми містять міжгалузеві дисципліни, що дозволяє випускникам закладу бути лідерами на ринку праці.
Програми навчання оновлюються щороку відповідно до актуальних вимог ринку праці.
Київ
пров. Зоряний, 1/5, каб. 203
+38 (050) 341-42-42 (Viber, Telegram)
+38 (095) 110-12-12 (Viber, Telegram)
vstup@kibit.edu.ua
Житомир
вул. Комерційна, 2
+38 (097) 770-76-18 (Viber, Telegram)
+38 (063) 515-94-48
info_gt@kibit.edu.ua
Ми використовуємо такі технології, як файли cookie, для зберігання та/або доступу до інформації пристрою. Ми робимо це, щоб покращити досвід перегляду та показувати (не) персоналізовану рекламу. Погодження з використанням цих технологій дозволить нам обробляти такі дані, як поведінка під час перегляду або унікальні ідентифікатори на цьому сайті. Відмова від згоди або відкликання згоди може негативно вплинути на певні функції та можливості.