Менеджмент організацій. Підприємництво

Вступ на спеціальність «Менеджмент» (факультет економіки та менеджменту). Бакалаврська освітня програма. Вступай до Київського інституту бізнесу та технологій вже зараз. КІБіТ (KIBiT) поєднує предмети класичної підготовки та бізнес-підготовки – послідовна (ступенева) освіта. Денна, заочна та дистанційна форми навчання. НМТ (2024, 2023, 2022) / ЗНО (2021). Мотиваційний лист. Проводимо набір на 2024/2025 навчальний рік у Києві та Житомирі. Дізнайся про навчання у Києві за тел. / Viber / Telegram: +38(050)341-42-42, +38(095)110-12-12; vstup@kibit.edu.ua. Дізнайся про навчання у Житомирі за тел. / Viber / Telegram: +38(097) 770-76-18, +38(063) 515-94-48; info_gt@kibit.edu.ua

Я – менеджер

Якщо Ви бажаєте стати менеджером чи підприємцем, маркетологом або економістом, то слід опанувати фах менеджера у Київському інституті бізнесу та технологій, який допоможе уВашому кар’єрному зростанні, заснувати й розширити власний бізнес та увійти до когорти топменеджерів. 

У КІБіТ Ви зустрінете однодумців, поринете у цікаві науково-практичні заходи (тренінги, конференції, семінари, круглі столи, вебінари, публічні лекції з менеджерами, підприємцями, економістами, бізнесменами), значно збагативши коло спілкування і можливості подальших контактів та роботи, одноосібно чи в колективі. 

Ви відкриєте в собі потрібні для фінансового успіху в кар’єрі менеджера навички та уміння в інвестуванні, адмініструванні, прогнозуванні, з’ясуєте особливості діджиталізації / цифровізації, використання штучного інтелекту, впровадження Інтернету речей, аналізі новітніх тенденцій економіки України та світу, розвинете аналітичне, стратегічне й антикризове мислення завдяки формуванню чіткого бачення перспектив у власній кар’єрі менеджера, економіста, підприємця та економічних глобальних зрушень ХХІ століття.

Менеджмент – це комплексний підхід в управлінні особистим і професійним життям завдяки грамотності в економічній діяльності, що полягає у керуванні, адмініструванні й управлінні колективом та компанією чи підприємством, розбудові, діагностиці управління, менеджменті організації, управлінні малим, середнім і великим бізнесом завдяки правильному розподілу, адмініструванню, управлінню ресурсами й конкурентоспроможністю підприємства, вдосконаленню знань (із логістики й маркетингу, адміністрування і управління людським капіталом, економіки та фінансами) в якісному освітньому процесі. 

Менеджер – це багатопрофільний фахівець з організації управління й економічної діяльностівисокого рівня, котрий володіє знаннями, уміннями й навичками економіста і підприємця передусім управлінського напряму, що виявляється в роботі підприємств і організацій.

 

Звісно, важливим є кожний етап розбудови підприємства. Так, адміністрування об’єднує два складники (менеджмент організації на рівні персоналу й адміністрування в системі управління організацією), що визначаються економічною доцільністю в управлінні конкурентоспроможністю організації. Недаремно часто підприємці запрошують менеджера, який також виконує обов’язки адміністратора (адміністративне управління). Натомість менеджмент організацій спрямований на врахування всіх ресурсів підприємства (економічних, технічних, трудових тощо). Зробити діагностику управління і дати фаховий висновок щодо організації управління здатний економіст або менеджер, який допоможе підприємцю в управлінні всіма процесами.

Отже, менеджер професійно розбирається у фінтеху, організації управління, діагностиці управління, менеджменті організації, управлінні конкурентоспроможності організації та підприємства; уміє ефективно планувати час і дії; може керувати всім: від маленької групи до великого підприємства; здатний прогнозувати ризики та переваги, пов’язані з управлінням організацією, здійснювати діагностику управління, впоратись із менеджментом організації та з’ясувати конкурентоспроможність підприємства; бути успішним в економічній діяльності й менеджменті організації; оперувати перевіреними економічними даними, аби підприємці могли розвивати бізнес.

Менеджер помічає всі деталі під час діагностики управління задля перспективного управління конкурентоспроможністю організації,  використовує інноваційні підходи в управлінні й менеджменті організації, щоб адміністрування та управління організацією було чітким і зрозумілим; якісно вправляється у менеджменті організації, яскраво презентує та втілює бізнес-плани, співпрацюючи з партнерами.

Важливо, що в навчальному процесі від початку поєднано теорію та практику, що виступають основою роботи менеджера. Фахівці-викладачі одразу впроваджують практичні завдання з діагностики управління і менеджменту організації, розглядають конкретні бізнес-кейси в управлінні конкурентоспроможністю організації та консалтингові проєкти щодо підприємства, спонукаючи до аналізу та обговорення економічних аспектів, збагачуючи знаннями й досвідом в економічній діяльності, менеджменті організацій, адмініструванні та управлінні. Подальша практика майбутнього менеджера в адміністраціях і органах місцевого самоврядування, банках та інвестиційних компаніях і організаціях, у консалтинговій, аудиторській, податковій, казначейській та митній службах, страхових фондах і біржі є підґрунтям стабільності та розвитку в особистому житті й кар’єрі, впевненості у власних силах та розкритті свого потенціалу в накопиченні капіталу.

У Київському інституті бізнесу та технологій Ви звикнете використовувати навички, знання і уміння менеджера в усіх сферах діяльності: від повсякденних обов’язків, організації дня (роботи й дозвілля) та планів до професійного росту і кар’єрних звершень. 

Ви опануєте вміння менеджера ефективно керувати, планувати, прогнозувати, організовувати й контролювати всі види діяльності, щобпоєднати людські, природні, технологічні та фінансові ресурси в управлінні людьми, бізнесом і діловими організаціями, управлінні конкурентоспроможністю організації та конкурентоспроможністю підприємства, менеджменті організації та діагностиці управління зокрема й організації, управлінні та адмініструванні загалом. Адже менеджер – людина, яка вміє спілкуватись і досягати мети, спонукати до дії та діяти заради результату. 

Ви досягнете успіху в питаннях комерції, логістики й оптовій торгівлі, проведенні міжнародних виставок і ярмарків, у галузях охорони здоров’я, туризму та розваг, у зовнішньоекономічній діяльності й на керівних посадах підприємств і установ, представляючи топменеджмент.

Наш комплексний підхід у науково-практичному розкритті всіх аспектів будь-яких фінансових операцій, що відбувається завдяки опануванню і розвитку навичок управління та прогнозування, адміністрування та організації, ефективному використанні новітніх технологій виступає запорукою Вашого успіху в будь-якій галузі.

Після отримання диплома менеджера-бакалавра Ви продовжуєте навчання в магістратурі за спеціальністю 051 «Економіка». 

Київський інститут бізнесу та технологій – це родина, яка підтримує, допомагає, радіє разом із Вами, спільно рухаючись уперед, аби залишатись лідером на ринку праці.

Дисципліни професійної підготовки:

  • Вступ до спеціальності
  • Економічна теорія
  • Теорія та історія менеджменту
  • Теорія організацій та організаційна поведінка
  • Ціноутворення
  • Операційний та виробничий менеджмент
  • Маркетинг
  • Бухгалтерській та управлінський облік
  • Управління проектами
  • Логістика
  • Фінанси підприємств
  • Менеджмент якості
  • Управління людським ресурсом
  • Стратегічний менеджмент
  • Методи розробки та прийняття управлінських рішень
  • Галузеві ринки та державна політика
  • Стратегічний менеджмент
  • Стартап-менеджмент
  • Інформаційний менеджмент
  • Міжнародний менеджмент
  • Інвестиційний менеджмент
  • Податкова система
  • Цифрова економіка
  • Цифровий маркетинг
  • ESG-трансформація бізнесу
  • Грантрайтинг
  • Банківський менеджмент
  • Фінанси
  • Лідерство та персональний розвиток
  • Інновації для спільної роботи
  • Методи розробки та прийняття управлінських рішень
  • Соціальне, політичне та етичне бізнес-середовище
  • Страхування
  • Автоматизовані облікові системи

Професійна реалізація менеджера можлива на таких посадах:

Графік навчального процесу

Що потрібно складати?

  1. НМТ – національний мультипредметний тест (вступне випробування на бакалаврат для здобуття вищої освіти), який потрібно скласти у встановлені Міністерством освіти і науки України терміни.
  2. Мотиваційний лист – це лист на ім’я Ректора Київського інституту бізнесу та технологій, в якому Ви обґрунтовуєте свою мотивацію вступу до нашого закладу та вибір спеціальності.

Вебінар з підготовки до написання мотиваційного листа – онлайн о 19.30:

                  14 та 28 травня, 11 та 25 червня

за посиланням:

https://us04web.zoom.us/j/6860089901?pwd=dDRkV3JZM1pzRVBXMjlRZHJVU1hvdz09

Який прохідний бал?

Зарахування здійснюється на підставі результатів НМТ / ЗНО і конкурсу мотиваційних листів вступників.

Алгоритм дій вступників

  1. Звернутись до Приймальної комісії за телефоном / Viber / Telegram: +38(050)341-42-42, +38(095)110-12-12 або написати на електронну пошту: vstup@kibit.edu.ua
  2. Приїхати до закладу (м. Київ, пров. Зоряний, 1/5, приймальна комісія) з такими документами:
  • Паспорт / ID-картка,
  • РНОКПП (ідентифікаційний код),
  • Документ державного зразка про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додаток до нього – оригінал або нотаріально засвідчені копії,
  • Сертифікат (роздруківка з отриманими балами) НМТ (враховуються 2022 і 2023 рр.) або ЗНО за 2021 р.
  • 4 фото 3Х4 см,
  • Військово-обліковий документ (для чоловіків та військовозобов’язаних жінок).
  1. У зазначені терміни самостійно чи з нашою допомогою створити електронний кабінет вступника, завантажити скани чи фотокопії документів, подати заяву про вступ до Інституту, до заяви прикріпити мотиваційний лист у форматі Word.

І хвиля (денна)

ІІ хвиля (денна)ІІІ хвиля (заочна)
01.08.2024 – 22.08.202402.09.2024 – 23.09.2024

01.10.2024 – 23.10.2024

Термін навчання на Менеджменті:

3 роки 10 місяців

Проводимо набір на 2024/2025 навчальний рік у:

Освітня програма

Контактна інформація

Київ
пров. Зоряний, 1/5, каб. 203
+38 (050) 341-42-42
+38 (073) 131-39-77

Житомир
вул. Комерційна, 2
+38 (063) 515-94-48

Пн-Пт: 9:00 – 17:00

Відвідати інститут в зручний час
Отримайте власні враження від КІБіТ

Ціни на 2024/2025 навчальний рік

Класична підготовка
Денна форма навчання в Києві
від5 500грн / міс.
Класична підготовка
Денна форма навчання у філії
від2 980грн / міс.
Класична підготовка
Заочна форма навчання в Києві
від3 980грн / міс.
Класична підготовка
Заочна форма навчання у філіїї
від2 520грн / міс.
Бізнес підготовка
Денна форма навчання в Києві
від6 400грн / міс.
Бізнес підготовка
Денна форма навчання у філії
від5 040грн / міс.
Бізнес підготовка
Заочна форма навчання в Києві
від5 400грн / міс.
Спланувати навчання