Освітні програми коледжу КІБіТ – нове слово в навчальному процесі

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниОсвітні програми коледжу КІБіТ – нове слово в навчальному процесі

Все частіше і частіше чуєш від молодих людей фрази: «Хочу стати менеджером», «Моя мета – робота в банку», «Мрію стати« айтішніком»» і т.д. Однак сучасні бізнес-структури продовжують відчувати гострий брак кваліфікованих фахівців, що пов’язано із відсутністю інноваційних освітніх програм. Ось і виходить, що ринок праці є перенасиченим, а працювати нема кому – всі вміють одне і те ж саме, і не можуть придумати нічого нового.

Невже всі українські студенти приречені вчитися «за шаблоном» і при працевлаштуванні витримувати конкурс 20 осіб на місце? А ось і ні! Так не буде, якщо ви приймете правильне рішення і отримаєте інноваційну освіту в економіко-технологічному коледжі КІБіТ. Бажаєте дізнатися, в чому наша перевага перед іншими? З’ясуймо це разом!

Чим зручна автономія або що таке освітні програми коледжу КІБіТ

Навчальні курси стандартних спеціальностей затверджуються МОН України, і будь-яка найменша зміна в тексті лекцій або списку літератури, вимагає узгодження із навчальною частиною. Тому багато викладачів не встигають включити до своєї робочої навчальної програми актуальну інформацію, і часто знання, з якими студенти виходять із навчальних закладів, відповідають економічній обстановці 10-річної давності. Отже, який вихід? Автономні освітні програми!

Україна є активним учасником євроінтеграційних процесів, в тому числі і в сфері бізнес-освіти. Тому на правах автономії закладів вищої освіти, передбаченої програмою ERASMUS, коледж Київського інституту бізнесу та технологій розробив власні освітні програми, що базуються на практичних бізнес-дисциплінах. Наш навчальний процес включає:

  • Вміле поєднання теорії та практики
  • Навички роботи із профільним програмним забезпеченням (графічні редактори, СMR системи, онлайн-платформи і т.д.)
  • Англійська мова на рівні Upper Intermediate
  • «Прокачування» гнучких навичок «soft skills» (емоційний інтелект, тайм-менеджмент, комунікація, робота в команді і т.д.)

Фаховий коледж КІБіТ Київського інституту бізнесу та технологій орієнтований на підготовку кадрів для роботи в бізнесі, тому всі навчальні дисципліни в нашому навчальному закладі мають практичну орієнтацію. Наші викладачі – висококласні фахівці, які мають великий досвід роботи в бізнес-структурах та адаптують свої авторські курси під запити сучасної економіки.

Професійні освітні програми коледжу КІБіТ: стаємо затребуваними фахівцями

Для ефективного навчання дуже важливо налагодити «зворотний зв’язок» із студентом, що б він міг формувати в собі як професійні якості, так і актуальні для ринку праці компетенції. Ознайомимося детальніше із змістом освітніх програм, які функціонують в нашому коледжі.

Банківська справа і страхування

Ефективне супровід банківських операцій та угод, впровадження сучасних механізмів інвестування, апробація нових методик у сфері страхування – все це буде знати і вміти випускник економіко-технологічного коледжу всього після трьох років навчання.

Бухгалтерський облік

Окрім базових знань в галузі облікових операцій, наші студенти вивчають міжнародні стандарти фінансової звітності, що надалі дасть їм можливість працювати бухгалтером або помічником головного бухгалтера в міжнародній компанії.

Веб-розробка

Освітні бізнес програми економіко-технологічного коледжу орієнтовані на підготовку веб-дизайнерів високого класу, які будуть виконувати замовлення на створення складних багатофункціональних інтернет ресурсів із великим бюджетом.

Комп’ютерна інженерія

Один із базових дослідницьких напрямів нашого навчального закладу – робототехніка, яка є однією з найактуальніших галузей в сфері розвитку технологій. Бажаєте дізнатися, що таке штучний інтелект, і як із ним працювати? Ласкаво просимо до нашої кузні кваліфікованих IT кадрів!

Операційний менеджмент

За якими якостями впізнають по-справжньому грамотного операціоніста? Правильно, за вмінням працювати із великою кількістю різнопланової інформації! Професійна освітня програма «Операційний менеджмент» навчить вас працювати не тільки із стандартним пакетом офісних програм, але і з сучасними СRM системами, які використовуються на великих міжнародних і вітчизняних підприємствах.

Соціальна робота

Сучасне глобалізаційне суспільство – арена безперервних зіткнень різних інтересів, цінностей та світоглядних систем. І в житті кожного може виникнути ситуація, коли адаптуватися до сучасних реалій допоможе лише грамотний соціальний працівник. Професійна програма нашого коледжу орієнтована на практику і містить в собі велику кількість загальних та вузькоспеціалізованих тренінгів, які сприяють формуванню емоційного інтелекту (здатності співпереживати), а також інших необхідних для роботи навичок.

Фінанси

Просто вчити формули та рахувати цифри нудно? У нас ви навчитеся, як правильно здійснювати детальний аналіз та моніторинг світового фінансового ринку! Після випуску ви зможете ефективно розподіляти грошові ресурси,  прораховувати фінансові ризики при інвестуванні, вести фінансовий баланс малих та середніх підприємств, а також будете вміти багато інших речей!

Кожна із наших освітніх програм розроблена відповідно до навчальних планів Київського інституту бізнесу та технологій. По закінченню економіко-технологічного коледжу наші випускники зможуть продовжити навчання одразу на третьому курсі інституту, пройшовши співбесіду за фахом.

Чи бачили ви хоч один успішний бізнес-проект, реалізований без креативних інновацій? Фаховий коледж КІБіТ пропонує своїм студентам отримати інноваційну освіту, яка стане прекрасною базою для подальшого підвищення професійного рівня та успішного кар’єрного росту! Бажаєте, що б вас помітили на ринку праці? Вступайте до коледжу КІБіТ!

Образовательные программы колледжа КИБиТ – новое слово в учебном процессе

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниОсвітні програми коледжу КІБіТ – нове слово в навчальному процесі

Всё чаще и чаще слышишь от молодых людей фрази: «Хочу стать менеджером», «Моя цель – работа в банке», «Мечтаю стать «айтишником»» и т.д. Однако современные бизнес-структуры продолжают испытывать острую нехватку квалифицированных специалистов, что связано отсутствием инновационных образовательных программ. Вот и получается, что рынок труда перенасыщен, а работать некому – все умеют одно и то же, а придумать что-то новое не могут.

Неужели все украинские студенты обречены учиться «по щаблону» и при трудоустройстве выдерживать конкурс 20 человек на место? А вот и нет! Так не будет, если вы примете правильное решение и получите инновационное образование в экономико-технологическом колледже КИБиТ.  Желаете узнать, в чём наше преимущество перед остальными? Давайте выясним это вместе!

Чем удобна автономия или что такое образовательные программы колледжа КИБиТ

Учебные курсы стандартных специальностей утверждаются МОН Украины, и любое, даже самое незначительное изменение в тексте лекций или списке литературы, требует согласование с учебной частью. Поэтому многие преподаватели не успевают включить в свою рабочую учебную программу актуальную информацию, и часто знания, с которыми студенты выходят из учебных заведений, соответствуют экономической обстановке 10-летней давности. Спрашивается, какой выход? Автономные образовательные программы!

Украина является активным участником евроинтеграционных процессов, в том числе и в сфере бизнес-образования. Поэтому на правах автономии учреждений высшего образования, предусмотренной программой ERASMUS, колледж Киевского института бизнеса и технологий разработал собственные образовательные программы, базирующиеся на практических бизнес-дисциплинах. Наш учебный процесс включает:

  • Умелое сочетание теории и практики
  • Навыки работы с профильным программным обеспечением (графические редакторы, СMR системы, онлайн-платформы и т.д.)
  • Английский язык на уровне Upper Intermediate
  • «Прокачку» гибких навыков «soft skills» (эмоциональный интеллект, тайм-менеджмент, коммуникация, работа в команде и т.д.)

Экономико-технологический колледж Киевского института бизнеса и технологий ориентирован на подготовку кадров для работы в бизнесе, поэтому все учебные дисциплины в нашем учебном заведении имеют практическую ориентацию. Наши преподаватели – высококлассные специалисты, которые имеют большой опыт работы в бизнес-структурах и адаптируют свои авторские курсы под запросы современной экономики.

Профессиональные образовательные программы колледжа КИБиТ: становимся востребованными специалистами

Для эффективной учёбы очень важно наладить «обратную связь» со студентом, что б он мог формировать в себе как профессиональные качества, так и актуальные для рынка труда компетенции. Давайте ознакомимся более подробно с содержанием образовательных программ, функционирующих в нашем колледже.

Банковское дело и страхование

Эффективное сопровождение банковских операций и сделок, внедрение современных механизмов инвестирования, апробация новых методик в сфере страхования – всё это будет знать и уметь выпускник экономико-технологического колледжа всего после трёх лет обучения.

Бухгалтерский учёт

Помимо базовых знаний в области учётных операций, наши студенты изучают международные стандарты финансовой отчётности, что даст возможность работать бухгалтером или помощником главного бухгалтера в международной компании.

Веб-разработка

Образовательные бизнес программы экономико-технологического колледжа ориентированы на подготовку веб-дизайнеров высокого класса, которые будут выполнять заказы на создание сложных многофункциональных интернет ресурсов с большим бюджетом.

Компьютерная инженерия

Одно из базовых исследовательских направлений нашего учебного заведения – робототехника, самая актуальная отраслью в сфере развития технологий. Желаете узнать, что такое искусственный интеллект, и как с ним работать? Добро пожаловать в нашу кузницу квалифицированных IT кадров!

Операционный менеджмент

По каким качествам узнают настоящего грамотного операциониста? Правильно, по умению работать с большим количеством разноплановой информации! Профессиональная образовательная программа «Операционный менеджмент» научит вас не только работе со стандартным пакетом офисных программ, но и с современными СRM системами, используемых на крупных международных и отечественных предприятиях.

Социальная работа

Современное глобализационное общество – арена непрерывных столкновений различных интересов, ценностей и мировоззренческих систем.  И в жизни каждого может возникнуть ситуация, когда адаптироваться к современным реалиям сможет помочь только грамотный социальный работник. Профессиональная программа нашего колледжа ориентирована на практику и включает в себя узкоспециализированные тренинги, которые способствуют формированию эмоционального интеллекта (способности сопереживать), а также других необходимых для работы навыков.

Финансы

Скучно просто учить формулы и считать цифры? У нас вы научитесь, как правильно осуществлять подробный анализ и мониторинг мирового финансового рынка! После выпуска вы сможете эффективно распределять денежные ресурсы, просчитывать финансовые риски при инвестировании, вести финансовый баланс малых и средних предприятий, а также будете уметь множество других вещей!

Каждая из наших образовательных программ разработана в соответствии с учебными планами Киевского института бизнеса и технологий. По окончанию экономико-технологического колледжа наши выпускники смогут продолжить учёбу сразу на третьем курсе института, пройдя собеседование по специальности.

Видели ли вы хоть один успешный бизнес-проект, реализованный без креативных инноваций? Экономико-технологический колледж КИБиТ предлагает своим студентам получить инновационное образование, которое станет прекрасной базой для последующего повышения профессионального уровня и успешного карьерного роста! Желаете, что б вас заметили на рынке труда? Поступайте в колледж КИБиТ!

https://ahoj.stikesalifah.ac.id/pages/slot-depo-5000/http://ahoj.stikesalifah.ac.id/dana-resmi/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/slot-dana-depo10k/https://mata.pulaumorotaikab.go.id/public/images/file/1711212514temp.htmlhttps://mata.pulaumorotaikab.go.id/public/images/avatar/1710788275avatar.htmlhttps://alwasilahlilhasanah.ac.id/starlight-princess-1000/https://ahoj.stikesalifah.ac.id/demo/https://www.sa-ijas.org/sweet-bonanza/https://www.remap.ugto.mx/pages/slot-luar-negeri-winrate-tertinggi/https://seer.anafe.org.br/pages/akun-pro-kamboja/https://sipusli.mojokertokab.go.id/upload/~/akun-pro-kamboja/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/products/mpo/https://siduta.dukcapil.baritoselatankab.go.id/assets/idn/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/situs-gacor/https://revistas.uia.ac.cr/pages/products/sigmaslot/https://disbudpar.padanglawasutarakab.go.id/assets/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/pt2/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/docs/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/slot-deposit-pulsa-tanpa-potongan/https://setwan.katingankab.go.id/asset/slot-dana/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/situs-pulsa/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/Assets/https://revistas.uroosevelt.edu.pe/public/https://apiv2.umkendari.ac.id/https://revista.farol.edu.br/uploads/https://ejournal.aibpmjournals.com/classes/