Чому потрібен коледж після училища

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниЧому потрібен коледж після училища

kolledj posle uchilischaМи розмовляємо з випускником училища? Вітаємо, в 18 років вже з професією на руках. Поки однолітки «переповзають» на другий курс і тільки почнуть освоювати профільні дисципліни, ви вже готові розпочати трудову діяльність. У сучасному світі, де діти не можуть відірватися від батьків, це сміливе та гідне рішення. Але чи варто на цьому зупинятися?

Плюси і мінуси диплома кваліфікованого працівника.

Люди, які закінчили училище, живуть за принципом: «Я своє зароблю» – працюють за професією, змінюють місця роботи, завжди затребувані. Уміють виконувати певні обов’язки, можуть роками працювати в одному і тому ж місці, на одній і тій самій посаді. Мають стабільну заробітну плату, часто є авторитетами для молодих стажерів. Але в будь-якій бочці меду є своя ложка дьогтю. Які недоліки ми можемо побачити у училища?

Обмежені можливості працевлаштування. Ваша спеціальність розрахована на певний сегмент ринку і не передбачає влаштування на добре оплачувану посаду. Нестачі в пропозиціях не буде, але умови роботи та оплати будуть невигідними не тільки через конкуренцію, а й через низькі ставки оплати подібних професій. Тобто вас чекає або невелика зарплатня, або постійна переробітка. Винятком є шкідливе виробництво, і, частково, виробництво важкої промисловості. Але тут ви можете втратити інший дорогоцінний ресурс – своє здоров’я.

Неможливість перекваліфікуватися. Якщо маєте диплом продавця або касира, вам буде складно влаштуватися на посаду товарознавця, логіста або менеджера по роботі із клієнтами. Який би не був досвід роботи, сучасні організації вважають за краще запрошувати на відповідальні посади кваліфікованих фахівців із відповідною освітою.

Велика трата сил і часу. Спеціальності училища передбачають задіяння фізичних ресурсів. Рівень заробітної плати залежить від кількості виконаних замовлень, де собівартість кожного є досить дешевою. Агент з туризму залежить від невеликої комісії з проданого туру, оператор комп’ютерного набору – від кількості набраного тексту, продавець – від відсотка з проданої продукції і т.д. Фіксована оплата нічого не змінить – кількість замовлень просто визначається роботодавцем. Для виконання плану потрібно дуже багато працювати, причому задіяні як голова, так і руки. Підсумок – в кінці робочого дня ви повністю розбиті, а грошей в кишені не так і багато.

Відсутність розвитку. Будь-яка робота вимагає старанності та відповідального ставлення. Але виконання одних і тих самих обов’язків, а також робота з тими ж самими людьми може швидко набриднути. Трудова діяльність випускників училищ не допускає щоденного самонавчання та освоєння інноваційних методик. В результаті співробітники набувають великий досвід роботи, але обмежують можливості свого зросту.

Училище дає спеціальність і роботу, але не надає можливості підвищення та розвитку. Перш, ніж зважитися все життя залишатися на одному і тому ж місці, подумайте про можливість змін.

Чому люди обирають коледж?

Найпростіший шлях змінити своє життя – отриманняkolledj posle uchilischa1 подальшої освіти шляхом вступу до коледжу. Витративши додаткові три роки на навчання, ви отримаєте зовсім інше майбутнє. У чому ж полягають переваги коледжу?

Розвиток кар’єри. Не всі хочуть працювати продавцями або касирами. Кваліфікація фінансиста або бухгалтера відкриває набагато більше можливостей для потенційного працевлаштування та робочих перспектив. Гарантована робота в офісі, фіксоване навантаження без переробіток, гідна заробітна плата – нормальне явище для випускника доброго коледжу.

Розширення навичків. Уміння продавати не прирівнюється до вміння будувати стратегію продажів. Продаєте ви конкретну кількість одиниць, а побудувати стратегію означає розрахувати обсяг продажів на довгий термін. Бізнес-планування, оцінка, знання нормативно-правової бази, організація виробництва – навички, якими може оволодіти лише молодший спеціаліст.

Дізнатися більше інформації про свою спеціальність. Закінчити економічне училище не означає стати грамотним економістом. Справа не у здібностях випускника, а у рівні знань профільних предметів, які викладаються, в основному, оглядово. Середній спеціальний навчальний заклад навчає не тільки набору стандартних операцій, а й дає добрі базові знання за фахом.

Поліпшити рівень іноземної мови. Більшість сучасних коледжів орієнтовані на співпрацю з міжнародними організаціями. Якщо сучасний фахівець хоче чогось досягти, він зобов’язаний володіти англійською мовою. З метою поліпшення освіти студентів, коледжі забезпечують якісне викладання іноземної мови, що відкриває перед їхніми випускниками широкі можливості для працевлаштування.

Навчитися працювати з комп’ютерними програмами. Розвиток технологій висуває нові вимоги до кваліфікації співробітників. Уміння використовувати програмне забезпечення – обов’язкова умова будь-якого сучасного роботодавця. Обравши коледж із високим рівнем технологічної підготовки, ви забезпечите собі гарне майбутнє.

Відкрити дорогу для вступу до ВНЗ. Після закінчення коледжу ви зможете вступити одразу на третій курс вищого навчального закладу за спорідненою спеціальністю і через два роки отримати повноцінну вищу освіту. При цьому вам не доведеться здавати ЗНО та проходити процедуру електронної реєстрації – буде достатньо здати вступні іспити з фаху та української мови.

Закінчивши коледж, ви отримаєте кваліфікацію молодшого спеціаліста, яка надасть широкі можливості для працевлаштування і подальшого розвитку професійної кар’єри. Середня спеціальна освіта означає вміння розбиратися в тонкощах тієї професії, яку ви обрали, і ставити перед собою цілі йти далі.

Інноваційна освіта в коледжі КІБіТ.

kolledj posle uchilischa3Якщо бажаєте стати добрим фахівцем у сфері економіки або технологій, зверніть увагу на фаховий коледж КІБіТ Київського інституту бізнесу та технологій. Весь період навчання в коледжі КІБіТ вас будуть супроводжувати сучасні методики навчання, першокласні технічні можливості, співпраця з провідними українськими компаніями, високий рівень викладання англійської мови. Після закінчення випускники вступають одразу на третій курс Інституту.

Фаховий коледж КІБіТ Київського інституту бізнесу та технологій проводить набір за такими спеціальностями:

Для більш поглибленого вивчення спеціальності, що вас цікавить, ви можете скористатися можливістю вступити на одну із освітніх програм коледжу:

Прийом документів здійснюється з 24 липня по 21 серпня на денну форму навчання і з 8 серпня по 6 вересня на заочну форму навчання. Графік прийому документів та розклад іспитів ви можете подивитися тут.

Вирішили твердо не зупинятися на досягнутому і продовжити свою освіту? Фаховий коледж КІБіТ чекає на вас! Не варто думати і сумніватися, краще прийти, побачити і вступити!

 

Почему нужен колледж после училища

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниЧому потрібен коледж після училища

kolledj posle uchilischaМы разговариваем с выпускником училища? Поздравляем, в 18лет уже с профессией на руках. Пока сверстники «переползают» на второй курс и только начнут осваивать профильные дисциплины, вы уже готовы начать трудовую деятельность. В современном мире, где дети не могут оторваться от родителей, это смелое и достойное решение. Но стоит ли на этом останавливаться?

Плюсы и минусы диплома квалифицированного работника.

Люди, окончившие училище, живут по принципу: «Я своё заработаю» – работают по профессии, меняют места работы, всегда востребованы. Умеют выполнять определённые обязанности, могут годами работать в одном и том же месте, на одной и той же должности. Имеют стабильную заработную плату, часто являются авторитетами для молодых стажёров. Но в любой бочке мёда имеется своя ложка дёгтя. Какие недостатки мы можем увидеть у училища?

Ограниченные возможности трудоустройства. Ваша специальность рассчитана на определённый сегмент рынка и не предполагает устройство на хорошо оплачиваемую должность. Недостатка в предложениях не будет, но условия работы и оплаты будут  невыгодными не только из-за конкуренции, а и из-за низких ставок оплаты подобных профессий. То есть вас ждёт или небольшая зарплата, или постоянная переработка. Исключение составляет вредное производство, и, частично, производство тяжёлой промышленности. Но тут вы можете потерять другой драгоценный ресурс – своё здоровье.

Невозможность переквалифицироваться. Если имеете диплом продавца или кассира, вам будет сложно устроиться на должность товароведа, логиста или менеджера по работе с клиентами. Каков бы ни был опыт работы, современные организации предпочитают приглашать на ответственные должности квалифицированных специалистов с соответствующим образованием.

Большая трата сил и времени. Специальности училища предусматривает задействование физических ресурсов. Уровень заработной платы зависит от количества выполненных заказов, где себестоимость  каждого достаточно дешевая. Агент по туризму зависит от небольшой комиссии с проданного тура, оператор компьютерного набора – от количества набранного текста, продавец – от процента с проданной продукции и т.д. Фиксированная оплата ничего не меняет – количество заказов просто определяется работодателем. Для выполнения плана нужно очень много работать, причём задействованы как голова, так и руки. Итог – в конце рабочего дня вы полностью разбиты, а денег в кармане немного.

Отсутствие развития. Любая работа требует исполнительности и ответственного отношения. Но выполнение одних и тех же обязанностей, а также работа с одними и теми же людьми  может быстро надоесть. Трудовая деятельность выпускников училищ не предполагает каждодневное самообучение и осваивания инновационных методик. В результате сотрудники приобретают большой опыт работы, но ограничивают возможности своего роста.

Училище даёт специальность и работу, но не предоставляет возможность повышения и развития. Прежде, чем решиться всю жизнь оставаться на одном и том же месте, подумайте о возможности перемен.

Почему люди выбирают колледж?

Самый простой путь изменить свою жизнь – получение kolledj posle uchilischa1дальнейшего образования путём поступления в колледж. Потратив дополнительные три года на обучение, вы получите совершенно другое будущее. В чем же состоят преимущества колледжа?

Развитие карьеры. Не все хотят работать продавцами или кассирами. Квалификация финансиста или бухгалтера открывает гораздо больше возможностей для потенциального трудоустройства и рабочих перспектив. Гарантированная работа в офисе, фиксированная нагрузка без переработок, достойная заработная плата – нормальное явление для выпускника хорошего колледжа.

Расширение навыков.  Умение продавать не приравнивается к умению строить стратегию продаж. Продаёте вы конкретное количество единиц, а построить стратегию означает рассчитать объём продаж на долгое время. Бизнес-планирование, оценка, знание нормативно-правовой базы, организация производства – навыки, которыми может овладеть только младший специалист.

Узнать больше информации о своей специальности. Окончить экономическое училище не означает стать грамотным экономистом. Дело не в способностях выпускника, а в уровне знаний профильных предметов, преподаваемых, в основном, обзорно. Среднее специальное учебное заведение учит не только набору стандартных операций, а и даёт хорошие базовые знания по специальности.

Улучшить уровень иностранного языка. Большинство современных колледжей ориентированы на сотрудничество с международными организациями. Если современный специалист хочет чего-то добиться, он обязан владеть английским языком. С целью улучшения образования студентов, колледжи обеспечивают качественное преподавание иностранного языка, что открывает перед их выпускниками широкие возможности для трудоустройства.

Научиться работать с компьютерными программами. Развитие технологий выдвигает новые требования к квалификации сотрудников. Умение использовать программное обеспечение – обязательное условие любого современного работодателя. Выбрав колледж с високим уровнем технологической подготовки, вы обеспечите себе хорошее будущее.

Открыть дорогу для поступления в ВУЗ. После окончания колледжа вы сможете поступить сразу на третий курс высшего учебного заведения по сродной специальности и через два года получить полноценное высшее образование. При этом вам не придётся сдавать ВНО и проходить процедуру электронной регистрации – будет достаточно сдать вступительные экзамены по специальности и украинскому языку.

Закончив колледж, вы получите квалификацию младшего специалиста, которая предоставит широкие возможности для трудоустройства и дальнейшего развития профессиональной карьеры. Среднее специальное образование означает умение разбираться в тонкостях той профессии, которую вы выбрали, и ставить перед собой цели идти дальше.

Инновационное образование в колледже КИБиТ.

kolledj posle uchilischa3Если желаете стать хорошим специалистом в сфере экономики или технологий, обратите внимание на экономико-технологический колледж Киевского института бизнеса и технологий. Весь период обучения в колледже КИБиТ вас будут сопровождать современные методики обучения, первоклассные технические возможности, сотрудничество с ведущими украинскими компаниями, хороший уровень преподавания английского языка. После окончания выпускники поступают сразу на третий курс Института.

Экономико-технологический колледж Киевского института бизнеса и технологий  проводит набор по следующим специальностям:

Для более углублённого изучения  интересующей вас специальности вы можете воспользоваться  возможностью поступить на одну из образовательных программ колледжа:

Приём документов осуществляется с 24 июля по 21 августа  на дневную форму обучения и с 8 августа по 6 сентября на заочную форму обучения. График приёма документов и расписание экзаменов вы можете посмотреть тут.

Решили твёрдо не останавливаться на достигнутом и продолжить своё образование? Экономико-технологический колледж КИБиТ ждёт вас! Не стоит думать и колебаться, лучше прийти, увидеть и поступить!

 

https://journals.zetech.ac.ke/scatter-hitam/https://sipirus.sukabumikab.go.id/storage/uploads/-/sthai/https://sipirus.sukabumikab.go.id/storage/uploads/-/stoto/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/korn/https://alwasilahlilhasanah.ac.id/starlight-princess-1000/https://www.sa-ijas.org/sweet-bonanza/https://www.remap.ugto.mx/pages/slot-luar-negeri-winrate-tertinggi/https://setwan.katingankab.go.id/asset/slot-dana/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/public/images/qrcode/slot-dana/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/storage/sgacor/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/public/images/qrcode/slot-dana/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/maxwin/https://csr.katingankab.go.id/asset/auto-maxwin/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/android/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/data_rab/