«Прийшов! Побачив! Познайомився!» Що говорять першокурсники коледжу про team building party …

Київський інститут бізнесу та технологійНовини«Прийшов! Побачив! Познайомився!» Що говорять першокурсники коледжу про team building party …

Якщо ще вчора ти ще сидів за шкільною партою і слухав вказівки вчителя, а вже сьогодні почав самостійне життя із лекціями, практиками та тренінгами, досить легко розгубитися серед різноманіття пропозиційта вражень. Студенти активісти вирішили «роззнайомити» юних колег і спільно з адміністрацією коледжу організували Team building party, яка допомогла хлопцям та дівчатам згуртуватися. Активні компанійські гри та феєричні музичні номери чудово поєднувалися із форматом «барбекю», і в перерві між конкурсами студенти змогли підкріпитися смаженим на мангалі м’ясом. Бажаєте дізнатися «із перших вуст», яка атмосфера панувала на святі? Пропонуємо вашій увазі результати бліц-опитування студентів першого курсу коледжу. Учасниками бесіди стали першокурсники Катя, Ратимир та Денис. Отже, зустрічаємо!

Як настрій, чи виправдала вечірка Ваші очікування?

Катя: Чудова вечірка! КІБіТ – це взагалі місце із особливою атмосферою! За два тижні навчання я жодного разу не пошкодувала, що пішла із школи. Тут все зовсім по-іншому – всі добрі, хороші і завжди раді допомогти. Після цієї вечірки настрій був «супер»! Спочатку, коли я прийшла сонна на пари, було якось сумно, але тут розпочалася party і стало дуже весело!

Ратимир: Безумовно, виправдала! Було досить приємно зануритися до атмосфери свята, «потусити» з хлопцями та дівчатами, в тому числі й із старших курсів. Найбільше сподобалося, що ведучий виклався «на повну» що б всім було весело і всі були задоволені.

Денис: Вечірка себе повністю виправдала, було дуже цікаво,  студенти-організатори запропонували дуже правильний формат – чергувати активні ігри із ситним перекусом. Найбільше сподобалася гра «Крокодил», цей конкурс із вгадування фігур «зачепив» найбільше.

У яких конкурсах брали участь? Поділіться відчуттями!

Катя: Ведучі забирали мене до усіх конкурсів … Ми стрибали, бігали, грали … Загалом, жодної секунди не сиділи на місці!

Ратимир: Брав участь у всіх конкурсах. Було просто круто – панувала дружня атмосфера, всім було весело. По-своєму сподобалося кожне завдання – конкурс «Хто я?», коли ми вгадували персонажа, гра у «Крокодила», коли ми відгадували слова … Ну і досить давня, але не менш весела гра, коли грає музика і все бігають навколо стільців … Веселощі!

Денис: Я брав участь у всіх конкурсах та іграх. Спочатку мені було трошки ніяково, але потім я «втягнувся», розвеселився і отримав чимало задоволення.

Як вважаєте, чи допомогла сьогоднішня вечірка згуртувати «кібітовців»? Чи змогли вони відчути родинну атмосферу навчального закладу?

Катя: Так, змогла повністю. Було дуже весело та цікаво

Ратимир: Думаю, так.

Денис: Так, без сумнівів! На вечірці дійсно панувала сімейна атмосфера.

Чи здобули Ви нові знайомства із людьми, з якими згодом продовжили спілкуватися?

Катя: Я здобула дуже багато нових знайомств, я і зараз спілкуюся з цими людьми, ми дуже часто бачимося

Ратимир: Так, я став багато спілкуватися із студентами третього курсу Інституту

Денис: Звичайно! Я почав активно спілкуватися із студентами з другого, третього та четвертого курсів.

Визначте одним словом Ваші враження від вечірки?

Катя: Клас!

Ратимир: Бомбезно!

Денис: Прекрасно!

 

Читайте також:

Teambuilding  Party в  КІБіТ:  нові  знайомства  для  «першачків»!

 

https://journals.zetech.ac.ke/scatter-hitam/https://sipirus.sukabumikab.go.id/storage/uploads/-/sthai/https://sipirus.sukabumikab.go.id/storage/uploads/-/stoto/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/korn/https://alwasilahlilhasanah.ac.id/starlight-princess-1000/https://www.sa-ijas.org/sweet-bonanza/https://www.remap.ugto.mx/pages/slot-luar-negeri-winrate-tertinggi/https://setwan.katingankab.go.id/asset/slot-dana/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/public/images/qrcode/slot-dana/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/storage/sgacor/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/public/images/qrcode/slot-dana/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/maxwin/https://csr.katingankab.go.id/asset/auto-maxwin/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/android/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/data_rab/