Бухгалтерський облік та оподаткування – затребувана професія сучасності

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниБухгалтерський облік та оподаткування – затребувана професія сучасності

Сьогодення професії обліковця є ще цікавішим. Бухгалтерський облік постійно розвивається, а фахівці з бухгалтерського обліку та оподаткування використовують найсучасніші технічні засоби та програмне забезпечення, що значно полегшує виконання облікових функцій. Сучасний бухгалтер або фахівець з податкового менеджменту працює за інноваційним комп’ютерним обладнанням і має справу з найважливішим ресурсом компанії – інформацією. Розвиток інформаційних технологій сягнув такого рівня, що бухгалтер може виконувати облікові функції навіть дистанційно, тому професія бухгалтера набуває привабливої свободи та нових можливостей: обліковець може працювати за зручним для себе графіком, обирати рівень особистої завантаженості і навіть працювати, подорожуючи світом (завдяки використанню хмарних технологій).
Сьогодні працювати бухгалтером дуже цікаво: постійно вдосконалюється програмне забезпечення, розширюються можливості бухгалтерських програм, облік переходить від суто бухгалтерського до управлінського, охоплюючи суміжні функції планування та контролю.

Бухгалтерський облік – професія молодих!

Сама необхідність постійно бути в курсі останніх інновацій, розбиратися в сучасних технічних засобах та ПО – відкриває чудові можливості для початку кар’єри молодим фахівцям з обліку та оподаткування. Гнучкість розуму та готовність до змін (за умови глибокої теоретичної та ґрунтовної практичної підготовки) надають молодим бухгалтерам суттєві конкурентні переваги на ринку праці: випускники нашої спеціальності знаходять роботу в молодих компаніях, що активно розвиваються, в компаніях з іноземним капіталом, а також на великих вітчизняних підприємствах, що активно співпрацюють із закордонними партнерами.
Але для того, щоб випускник спеціальності „Облік та оподаткування” дійсно відповідав сучасним вимогам до професії, його підготовка також мусить здійснюватись з урахуванням останніх віянь у даній сфері: законодавчих, програмних, технічних.

КІБіТ – ми готуємо обліковців сучасності!

Чому ми запрошуємо вас стати студентом саме КІБіТ?
– по-перше, за всю свою півстолітню історію ми завжди дотримувались принципу: вже сьогодні вчити тому, що буде актуальним завтра. І в питаннях підготовки фахівців з обліку та оподаткування такий підхід є найбільш виправданим;
– по-друге, наші викладачі постійно підвищують свою кваліфікацію відповідно до сучасних тенденцій у обліку та податковому законодавстві та активно співпрацюють з практиками (яких ми також залучаємо до освітнього процесу);
– по третє, ми маємо сучасну матеріально-технічну базу, що дозволяє нам готувати фахівців-обліковців, повністю підготовлених до роботи у обраній професії.

Приходьте до КІБіТ – і ви отримаєте не просто диплом, а корисні сучасні знання!

https://journals.zetech.ac.ke/scatter-hitam/https://sipirus.sukabumikab.go.id/storage/uploads/-/sthai/https://sipirus.sukabumikab.go.id/storage/uploads/-/stoto/https://sip3dkp.sumutprov.go.id/korn/https://alwasilahlilhasanah.ac.id/starlight-princess-1000/https://www.sa-ijas.org/sweet-bonanza/https://www.remap.ugto.mx/pages/slot-luar-negeri-winrate-tertinggi/https://setwan.katingankab.go.id/asset/slot-dana/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/public/images/qrcode/slot-dana/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/storage/sgacor/https://waper.serdangbedagaikab.go.id/public/images/qrcode/slot-dana/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/maxwin/https://csr.katingankab.go.id/asset/auto-maxwin/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/android/https://siipbang.katingankab.go.id/storage_old/data_rab/