Артур Михаленко: мой главный  принцип  – учиться на протяжении всей жизни!

Київський інститут бізнесу та технологійНовостиАртур Михаленко: мой главный  принцип  – учиться на протяжении всей жизни!

В рубрике «Знакомимся со студентами» новый гость! Студент 4 курса КИБиТ  факультета  «Менеджмент» Артур Михаленко делится опытом в предпринимательстве, рассказывает о своих новых проектах и главных принципах в жизни.

Первый опыт в бизнесе я приобрёл уже в 15 лет. Мне захотелось иметь свой лонгборд (скейт), но это было достаточно дорогое удовольствие. И я решил сделать его своими руками – купил деревянные пластины, склеил и покрасил из баллончика.  Получилось настолько классно, что мой друг предложил мне наладить производство лонгбордов. Мы собрали стартовый капитал размером в 300 гривен и так начался наш совместный проект по производству скейтов.

За несколько лет я досконально изучил производство – какие материалы использовать, какую технологию изготовления применять, чтобы сделать скейты стильными  и одновременно надёжными.  Мы занимались бизнесом более 2-х лет, но увы, так и не смогли вывести его на уровень окупаемости. Мы были совсем детьми, а дети предпочитают быстро потратить выручку на развлечения, нежели внедрять бизнес планирование и вкладывать деньги в производство или рекламную кампанию. Наши скейты покупали друзья,  знакомые,  друзья друзей, подписчики групп в Instagram.  У нас было огромное желание развиваться, однако не было понимания основ построения и управления бизнесом. Скорее это было наше хобби.

После трёх лет учёбы в КИБиТ по специальности «Менеджмент» я понял наши ошибки – у нас была крутая идея, но любая идея требует своей поэтапной реализации, что совершенно невозможно без создания четкого бизнес-плана.  В бизнес–модели должна быть определена целевая аудитория, обозначена рыночная цена продукции, просчитаны затраты на производство и рекламную кампанию, а также прописаны сроки, когда проект выйдет на самоокупаемость. Теперь, понимая основы,  я готовлюсь к реализации новой идеи – стикер-бука ( книжка с наклейками), над которым работал около 7 месяцев и сам разработал более 100 дизайнов стикеров. Задача, которую я ставлю перед собой – аккумулировать  финансовые средства для масштабного запуска проекта и профессионально подготовить бизнес-план.

Я уже почти выпускник и хочу, чтобы мой бизнес проект перерос в полноценный бизнес, в котором я буду выкладываться на все 200%.

Уверен, что я смогу работать даже несколько ночей подряд, чтобы выполнить поставленные задачи. Когда у тебя свой бизнес – выходных не бывает.

Есть четыре вещи, которые определяют портрет современного предпринимателя: полная самоотдача, навыки коммуникации, готовность идти на риск и, конечно же, желание учиться. Считаю, что знаний не может быть много. Менеджмент – это управление не только процессами, но и потоками – временными, финансовыми и знания в этой области обновляются с космической скоростью. Поэтому принцип «Учиться на протяжении всей жизни» стал моим девизом уже давно. Открытость к знаниям проявилась тогда, когда я понял, что знания открывают новые двери.

Львиную долю знаний и компетенций я приобрел именно в КИБиТ. Здесь я понял, что институт может быть классным. Дело в том, что на первом курсе я учился в другом ВУЗЕ, где на парах мы учились без компьютеров! В КИБиТ обучение проходит в гугл-классах и для студентов открыты все возможности. Важно также, что можешь спокойно подойти к преподавателю не только по учебным вопросам. При этом, понимаешь, что к тебе относятся, как к личности, с уважением.

Абитуриентам и первокурсникам я советую ходить на занятия, принимать активное участие в проектах, готовить презентации и быть открытым ко всему новому.

 

Артур Михаленко: мій головний принцип – навчатися протягом усього життя!

Київський інститут бізнесу та технологійНовостиАртур Михаленко: мой главный  принцип  – учиться на протяжении всей жизни!

У рубриці «Знайомимося із студентами» новий гість! Студент 4 курсу КІБіТ факультету «Менеджмент» Артур Михаленко ділиться досвідом підприємництва, розповідає про свої нові проекти та головні принципи в житті.

Перший досвід в бізнесі я отримав вже в 15 років. Мені захотілося мати свій лонгборд (скейт), але це було досить дороге задоволення. І я вирішив зробити його своїми руками – купив дерев’яні пластини, склеїв та пофарбував із балончика. Вийшло настільки класно, що мій друг запропонував мені налагодити виробництво лонгбордів. Ми зібрали стартовий капітал розміром в 300 гривень і так розпочався наш спільний проект із виробництва скейтів.

За кілька років я досконально вивчив виробництво – які матеріали потрібно використовувати, та яку технологію виготовлення треба застосовувати, щоб зробити скейти стильними і водночас надійними. Ми займалися бізнесом більше 2-х років, але на жаль, так і не змогли зробити так, щоб він окупився. Ми були зовсім дітьми, а діти вважають за краще швидко витратити виручку на розваги, ніж впроваджувати бізнес планування та вкладати гроші у виробництво або рекламну кампанію. Наші скейти купували друзі, знайомі, друзі друзів, передплатники груп в Instagram. У нас було величезне бажання розвиватися, однак не було розуміння основ побудови та управління бізнесом. Швидше це було наше хобі.

Після трьох років навчання в КІБіТ на спеціальності «Менеджмент» я зрозумів наші помилки – у нас була крута ідея, але будь-яка ідея вимагає своєї поетапної реалізації, що абсолютно неможливо без створення чіткого бізнес-плану. У бізнес-моделі повинна бути визначена цільова аудиторія, зазначена ринкова ціна продукції, прораховані витрати на виробництво та рекламну кампанію, а також прописані терміни, коли проект зможе окупитися. Тепер, розуміючи основи, я готуюся до реалізації нової ідеї – стікер-бука (книжка із наклейками), над яким працював близько 7 місяців і сам розробив понад 100 дизайнів стікерів. Завдання, яке я ставлю перед собою – акумулювати фінансові кошти для масштабного запуску проекту і професійно підготувати бізнес-план.

Я вже майже випускник і хочу, щоб мій бізнес проект переріс у повноцінний бізнес, в якому я буду викладатися на всі 200%.

Упевнений, що я зможу працювати навіть кілька ночей поспіль, щоб виконати поставлені завдання. Коли у тебе свій бізнес – вихідних не буває.

Є чотири речі, які визначають портрет сучасного підприємця: повна самовіддача, навички комунікації, готовність йти на ризик і, звичайно ж, бажання вчитися. Вважаю, що знань не може бути багато. Менеджмент – це управління не тільки процесами, але й потоками – тимчасовими, фінансовими, і знання в цій галузі оновлюються із космічною швидкістю. Тому принцип «Вчитися на протязі всього життя» став моїм девізом вже давно. Відкритість до знань проявилася тоді, коли я зрозумів, що знання відкривають нові двері.

Левову частку знань та компетенцій я придбав саме в КІБіТ. Тут я зрозумів, що інститут може бути класним. Справа в тому, що на першому курсі я вчився в іншому ВНЗ, де на парах ми вчилися без комп’ютерів! У КІБіТ навчання проходить в гугл-класах і для студентів відкриті всі можливості. Важливо також, що можеш спокійно підійти до викладача не тільки із навчальних питань. При цьому, розумієш, що до тебе ставляться, як до особистості, із повагою.

Вступникам та першокурсникам я раджу ходити на заняття, брати активну участь в проектах, готувати презентації та бути відкритим до всього нового.

https://ahoj.stikesalifah.ac.id/pages/slot-depo-5000/http://ahoj.stikesalifah.ac.id/dana-resmi/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/slot-dana-depo10k/https://mata.pulaumorotaikab.go.id/public/images/file/1711212514temp.htmlhttps://mata.pulaumorotaikab.go.id/public/images/avatar/1710788275avatar.htmlhttps://alwasilahlilhasanah.ac.id/starlight-princess-1000/https://ahoj.stikesalifah.ac.id/demo/https://www.sa-ijas.org/sweet-bonanza/https://www.remap.ugto.mx/pages/slot-luar-negeri-winrate-tertinggi/https://seer.anafe.org.br/pages/akun-pro-kamboja/https://sipusli.mojokertokab.go.id/upload/~/akun-pro-kamboja/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/products/mpo/https://siduta.dukcapil.baritoselatankab.go.id/assets/idn/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/situs-gacor/https://revistas.uia.ac.cr/pages/products/sigmaslot/https://disbudpar.padanglawasutarakab.go.id/assets/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/pt2/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/docs/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/slot-deposit-pulsa-tanpa-potongan/https://setwan.katingankab.go.id/asset/slot-dana/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/situs-pulsa/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/Assets/https://revistas.uroosevelt.edu.pe/public/https://apiv2.umkendari.ac.id/https://revista.farol.edu.br/uploads/https://ejournal.aibpmjournals.com/classes/https://section.iaesonline.com/slot-gacor-maxwin/http://mpo-terbaru.hermanradtke.com/http://idn-ministry.hermanradtke.com/https://section.iaesonline.com/docs/https://section.iaesonline.com/pages/https://journals.unob.cz/docs/https://community.knightsofhonor.com/forums/topic/16471-depo-25-bonus-25-%F0%9F%8F%9B%EF%B8%8F-situs-slot-depo-25k-bonus-100-25k-bebas-ip-to-kecil/https://community.knightsofhonor.com/forums/topic/16484-daftar-akun-pro-kamboja-terbaik-situs-slot-server-kamboja-terbaru-asli/