Переваги навчання в КіБіТ на спеціальності Психологія

Київський інститут бізнесу та технологійНовиниПереваги навчання в КіБіТ на спеціальності Психологія

Численні українські вузи мають факультети психології, але всі переважно дають просту базову психологічну освіту. Київський інститут бізнесу та технологій (КіБіТ) має бізнес – спрямування і випускає переважно спеціалістів та бакалаврів з економічним багажем знань. Педагоги з великим досвідом викладацької діяльності готують професіоналів, які б могли вміло користуватися різноманітними методами психологічної роботи, а саме – психодіагностики у бізнесі. Сучасний ринок праці вкрай потребує саме таких спеціалістів.
КіБіТ випустив більш, як 22 тисячі випускників. 87% знайшли роботу зразу після випуску, 34% випускників працюють на керівних посадах або володіють власним бізнесом.
КіБіТ – єдиний вуз в країні, що розробив інноваційну програму «Entrepreneurship”. 30% навчання за даною програмою ведеться іноземною мовою, програма поєднує метод навчання підприємництву Берклі з MBA підходом, наставники – з реального бізнесу і міжнародних університетів, а в групах є студенти з інших країн.
Випускники вузу можуть стати як викладачами, так і присвятити себе дослідницькій діяльності. Студенти вузу проходять практику в сучасних компаніях, закріплюючи свої знання практичними напрацюваннями. Медичні центри, благодійні організації, Центри творчості дають студентам можливість пірнути у вир практичної психології.
Найбільший попит в країні на організаційних психологів (психологія реклами, менеджмент), клінічних психологів, психологів-консультантів, соціальних й дитячих психологів.

Дещо про спеціалізацію

Стати студентами КіБіТу можуть випускники 9, так і 11 класів, що склали ЗНО з таких предметів:
• українська мова та література;
• біологія або іноземна мова;
• Історія України.
Показник кожного сертифікату ЗНО має становити не менше, ніж 100 балів. Для вступників, що набрали 500 і більше балів в сумі за 3 сертифікати, пільгові умови вступу.
Протягом навчання студенти опановують різні галузі соціології, фізіології, психології та педагогіки, а також знайомляться з вкрай необхідними курсами для успішного ведення бізнесу:
• Правознавство;
• Поведінка споживача;
• Лідерство;
• Крос-культурний менеджмент;
• Етика бізнесу;
• Інформатика;
• Безпека і гігієна інтернет-спілкування та інші.

Майбутні професії

Вступники мають можливість отримати спеціальність психолога, навчаючись на денній чи то заочній формі. Також є можливість отримати другу вищу освіту (маючи диплом бакалавра іншої спеціальності), підвищити кваліфікацію та опанувати бізнес–освіту МВА.
Випускники–бакалаври можуть обіймати такі посади, як:
• Викладач – психолог;
• Інспектор з соціальної допомоги;
• Консультант з питань організації колективної діяльності, вирішення конфліктів;
• Менеджер з персоналу;
• Психолог у освітніх закладах;
• Тренер – психолог;
• Конфліктолог.
Спеціалісти швидше за все посідають посади бізнес–тренерів, імідж мейкерів, керівників відділів кадрів, психологів, реабілітаційних психологів, HR менеджер у міжнародних компаніях.

Професія обліковця має глибоке коріння: відтоді як людство сягнуло рівня розподілу виробничих сил, відтоді як люди почали обмінюватись продуктами своєї праці – виникає потреба у обліку товарно-грошових операцій, а отже – й потреба у фахівцях, які вміють планувати, обліковувати та аналізувати грошові надходження та витрати.
Від часів стародавніх Вавілону на Єгипту ця професія користується визнанням і завжди знаходить попит. Вчені вважають, що саме заради функції обліку розвивались писемність та математика, а зразки стародавніх документів бухгалтерського обліку, висічених на камінні та видавлених на обжареній глині, дають сьогодні можливість розшифровувати древні мови.

https://ahoj.stikesalifah.ac.id/pages/slot-depo-5000/http://ahoj.stikesalifah.ac.id/dana-resmi/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/slot-dana-depo10k/https://mata.pulaumorotaikab.go.id/public/images/file/1711212514temp.htmlhttps://mata.pulaumorotaikab.go.id/public/images/avatar/1710788275avatar.htmlhttps://alwasilahlilhasanah.ac.id/starlight-princess-1000/https://ahoj.stikesalifah.ac.id/demo/https://www.sa-ijas.org/sweet-bonanza/https://www.remap.ugto.mx/pages/slot-luar-negeri-winrate-tertinggi/https://seer.anafe.org.br/pages/akun-pro-kamboja/https://sipusli.mojokertokab.go.id/upload/~/akun-pro-kamboja/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/products/mpo/https://siduta.dukcapil.baritoselatankab.go.id/assets/idn/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/situs-gacor/https://revistas.uia.ac.cr/pages/products/sigmaslot/https://disbudpar.padanglawasutarakab.go.id/assets/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/pt2/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/docs/https://dedikasi.lp4mstikeskhg.org/slot-deposit-pulsa-tanpa-potongan/https://setwan.katingankab.go.id/asset/slot-dana/https://perizinan.jambikota.go.id/frontend/web/situs-pulsa/https://bumdesjanjimanahansil.padanglawasutarakab.go.id/Assets/https://revistas.uroosevelt.edu.pe/public/https://apiv2.umkendari.ac.id/https://revista.farol.edu.br/uploads/https://ejournal.aibpmjournals.com/classes/https://section.iaesonline.com/slot-gacor-maxwin/http://mpo-terbaru.hermanradtke.com/http://idn-ministry.hermanradtke.com/https://section.iaesonline.com/docs/https://section.iaesonline.com/pages/https://journals.unob.cz/docs/https://community.knightsofhonor.com/forums/topic/16471-depo-25-bonus-25-%F0%9F%8F%9B%EF%B8%8F-situs-slot-depo-25k-bonus-100-25k-bebas-ip-to-kecil/https://community.knightsofhonor.com/forums/topic/16484-daftar-akun-pro-kamboja-terbaik-situs-slot-server-kamboja-terbaru-asli/